12 juni


Nu har verkligen nedräkningen börjat.
Igår skulle Christians svensexa ha varit. Men den blev inställd eftersom han är sjuk som jag inte skrivit tidigare. Det började för 7 dagar sen då han fick ont i lungorna och det började bli ansträngande att andas för honom. En ambulans fick hämta honom på vårdcentralen. Han har tagit massor av tester och fått utskrivet en bricanyl och hostmedicin som ska lätta upp sleppet i halsen. Än så länge har dom inte hittat något och i onsdes på väg hem från stan, fick vi tillkalla ambulans då han fick ett "anfall" för att han blev så anfått. Höll på att svimma, började hyperventilera, fick ingen luft och precis innan ambulansen kom så blev det svart för hans ögon och hans händer och armar började stickas. Det var riktigt otäckt men det kändes skönt att jag ringde efter en ambulans iställer för att lyssna på Christian som så klart INTE behövde en ambulans enligt sig själv...

Han fick iallafall ingen syrgas den gången utan istället andas i en påse eftersom han redan hade för mycket syre i lungorna. Så nu väntar vi bara på provsvaren som skulle komma om ca 14 dagar.

Jag har varit berädd på att ställa in bröllopet men Christian säger själv att vi ska köra på. Så då gör vi det! Han får inte anstränga sig alls. Bara dom få meterna från soffan till toan är jobbigt för honom. Alltså ska vi inte ha någon dans tillsammans, och om han mår riktigt dåligt när vigslen ska vara så får han väll sitta på en stol :) Han ska nästan sitta ner hela tiden och absolut inte göra något alls som är jobbigt. Vi vill ju inte behöva tillkalla ambulans igen på bröllopsdagen :)

Jag har iallafall suttit med festpogrammet nu i helgen och jag tror att det kommer bli riktigt bra :)

Kommentarer
Postat av: Jeanette

fy.. stackarn.. undrar vad de är för fel?? :/

Hoppas han blir bättre snart och att bröllopet ska gå som det ska! Lycka till! många kramar

2011-06-13 @ 11:40:10
URL: http://jeanettem.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0