27/6

Hej!

Jag har försökt att lägga upp lite bilder från bröllopet här på bloggen. Men det vill inte riktigt. Får försöka senare helt enkelt.

Idag ska vi gå in till stan och växla in alla pengar. Så att vi sen kan betala resan.
På Torsdag börjar jag jobba och det känns skönt. Extra skönt nu när C är sjukskriven. Vill inte alls veta hur nästa månad kommer att bli. Men det löser sig väll.

Vi vet inte än hur länge han kommer vara sjukskriven heller. Han är inne på sin fjärde vecka nu och är sjukskriven tills på Söndag. Sen får vi se om det behövs förälängas eller inte. Dom tror iallafall att det är astma han har fått så nu ska dom bara hitta vilken sort så att han kan få rätt medicin. Än så länge har ingen medicin funkat på honom. Men snart är han uppe i högkostnadsskyddet. Känns ju i plånboken när han får köpa en massa mediciner hela tiden som inte fungerar på honom ändå. Men snart hittar dom väll vad det är.

I morgon ska vi till Äventyrslandet tillsammans med Caroline, Nelly och Nova. Ska bli bra väder med. Neo tjatar redan :) Och på Fredag åker C och Dennis iväg till Göteborg för att se iron maiden. Är man avundsjuk eller?

Och förresten! Idag är det 3 år sen vi flyttade till Halmstad. Kommer ihåg lägenheten på stålgatan. Och känslan utav att få komma hem igen! Det ska vi fira med en glass nere i stan :)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0