Heej!

Hej på er! (som fortfarande läser)
Jag lever, men har levt utan dator hemma ett tag. Den var bokstavligt talat efterbliven ett bra tag och nu dog den för ca 2.5 vecka sedan. Så just nu har vi lånat en dator från ett par kompisar. Och hoppas på att kunna köpa en egen snart.

Men vi alla mår bra och vardagen har börjat att rulla på som den ska. Neo har börjat på dagis, jag skolan och Christian har börjat jobba efter tre månader som sjukskriven. Just idag är det hans första söndags pass på 12 timmar. Det är lite kvavt ute idag så vi får se hur han klarar det inatt.

Vi har varit hemma i en vecka nu efter vår vecka i bulgarien! Det var hur skönt som helst att göra en familje resa där vi bara tog det lugnt, låg vid poolen, gick på stan och blev uppassade i en hel vecka. Det behövdes efter all planering med bröllop osv.

Neo blev 4 år i fredags. Så det blev kalas både fredag och lördag. Frukost på sängen med smörgåstårta och presenter, första klippningen hos frissan, mc donalds till lunch, varm smörgåstårta, tårta och kladdkaka med släkten på kvällen och ännu mer presenter. Barnkalas med korv & bröd, massa lek, pirat tårta, fler presenter och fiskedam i lördes. Så vi har en nöjd 4 åring här hemma!

Hörs snart igen!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0