18 December 2006

 
Idag, för 6 år sen tog jag ett gravtest som visade posetivt :)
Så idag, för 6 år sen fick vi reda på att en liten bebbe låg i magen. Tänk vad tiden går :) Nästa år börjar han skolan!
Vi vet inte riktigt vart vi ska sätta honom än. Beror helt på om han får en plats på wallbergska eller inte. Har försökt att ringa rektorn några gånger men har inte fått tag på henne. 
 
Jag var och pratade med en av dagispersonalen idag innan jag skulle hämta Neo. Och dom ser så tydligt att han blivit så stor! 
 
Han har sen i höstas, när han började på dagis igen efter sommarlovet tyckt att det varit tråkigt att gå dit. Han har gått "vidare". Redo för att lämna förskolan. Men nu har dom fått in lite nya leksaker som han leker med. Och dom jobbar lite mer med honom. Han är redan så duktig på att räkna så nu försöker dom utveckla hans skrivande istället. 
 
Han är också inne i en fas just nu och väldigt rädd för att vi i hans omgivning ska dö ifrån honom. Han pratar väldigt mycket om Enya, att han är rädd för att hon ska lämna oss. Vi har försökt att prata med honom om det här men det är svårt. Man förklarar ju livets gång. Mamma och pappa ska bli gamla först. Du ska först också få barn och gifta dig inann mamma och pappa blir gamla. Sen kan ju mycket hända på vägen. Men mer tänker vi inte förklara. Han vet att många dör av sjukdom och pratar väldigt mycket om det också. Men det kommer att gå över. Det här är ju något som han måste gå igenom. 
 
 
 

Kommentarer
Postat av: Lotta

Malin....Det är 2012 nu :-)
Tänkte på din rubrik !

Svar: Jo jag vet, men det var år 2006 det året ;)
None None

2012-12-27 @ 14:14:08

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0