en tid utan bil

 
 
I måndags så promenerade vi till dagis. Det var faktiskt härligt väder ute så det var skönt. Neo tog sin spark cykel och jag hade Enya i vagnen. Mindre roligt var det idag när vi skulle gå. Precis när vi tagit på oss och kommit ut så började det regna. Som tur var så öste det inte ner. Men lite blöta blev vi.
 
Det har faktiskt varit lite skönt att vara utan bil. Vi har inte behövt lägga en massa pengar på bensin och vi har ju fått gå rätt så mycket :) Men det är klart, det underlättar ju också i vissa stunder. Som när vi kom på vid 19 tiden i tisdags att vi inte hade något bröd eller frukost hemma. Både jag och C låg på soffan och var jätte trötta. Då hade det varit skönt att ta bilen till affären. För det tar ändå ca 10 minuter att gå till Willys som liggr närmst. Men nu är bilen lagad iallafall. Men vi ska ändå försöka köra så lite som möjligt. Vi behöver röra på oss, och man mårfaktiskt riktigt bra efter en promenad :) Synd bara att det är en så tråkig årstid.
 
Nu slutar C jobba och vi tar helg från och med nu. Han ska bara hämta Neo på dagis, inom och handla lite så att vi kan slänga något i magen innan vi kör till.....gekås! :)
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0