Lokalen är tagen

Erica om mer planering:
Herr och Fru Johansson? Har ni likadana efternamn? Tufft isf! :)

Nej vi har inte samma efternamn. Men vi kommer båda att heta Johansson efter vi gift oss :) Därför "herr och fru Johansson"


Vi var och tittade på Lokalen idag. En jätte trevlig man som jag pratat innan i telefon med mötte upp oss och visade oss runt. Mamma och pappa var också med och tittade. Där är gott om plats och nu kan man planera lite mer hur vi ska sitta och sodär. Där är en jätte fin uteplats där vi ska ha det muserande vinet på ett bord innan alla går in och sätter sig för att äta snittar. För vem tycker igentligen om champang? Nää.. Cinzano ska det ju vara. Och glasen ska stå som ett hjärta och ett till som går in lite i det andra.

Så lokalen är alltså tagen. Så nu kan vi stryka det.
Vi ska göra en lista och sätta den på kylen där vi sen kan kryssa för allt vi gjort. Så att man har lite bättre koll.

Vi kollade runt lite efter hotellrum för bröllopsnatten igår också. Men vi hittade inget direkt. Får kolla runt lite mer sen.

Vi var borta på Halmias loppis innan och tittade efter ett bord. Det blir ett stort välvårdat furubord som kan bli 2.60 meter långt. Vi tog hemkörning på det och då struntade vi i att ta med kistorna idag och tar med det i hemkörningen. Och dom kommer redan i morgon.

Nu ska vi börja med maten.
Hejdå

Kommentarer
Postat av: Maria

Ååå va spännande=D

2010-12-29 @ 20:11:55
URL: http://mariasofiakarlsson.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0