Min Möhippa!


Min otroligt roliga möhippa. Som var i början på juni. Har äntligen fått lite bilder där ifrån. Så nu delar jag äntligen med mig!

Som jag säkert skrev tidigare, så blev jag väckt utav att någon ringde på dörren. Där en frukostkorg med en massa godsaker i och ett brev till mig. Senare kom min hemliga chafför och hämtade mig. Med ögonbindel på så blev det genast väldigt pirrigt. Han lämnade av mig vid ett spa. Där jag fick testa på att flyta i saltvatten i en liten tunna. Och sedan få MASSAGE!. Jag blev hämtad utav min hemliga chafför, som visade sig vara norpan. På med ögon bindlen igen, och sedan körde vi hem till min mamma där alla tjejer var! Dom klädde ut mig, vi åt lunch, spelade kubb och hade trevligt. Vi gick sen in till stan där Josefin var, en kompis som inte kunde vara med från början. Dom hade bokat bord på harrys, deras kyckling vingar sitter ju aldrig fel! Några fler drinkar och sedan var det dags för att sälja rosor för en puss på kinden. Kvällen fortsatte sen med ännu fler drinkar... En härlig kväll på Tre Hjärtan, massa underbara och glada människor runt om kring mig, en trubadur som spelade för mig, så mycket skratt och glädje.

Tusen tack ingen alla underbara!sommar


Vill börja med att hälsa grattis till Nina&Jonte som blev två barnsföräldrar igår. Och till Kyle som är en nybliven fyra åring och fick en lillebror bara 3 dagar efter. GRATTIS!

Idag är det sommar. Igentligen så ska det ju vara sommar varje dag. Det är ju bara början på Augusti. Men varje dag är ju inte så här. Så man får ju ta vara på dom dagar solen lyser och det är varmt.

Christian är just nu på jobb. Han är fortfarande sjukskriven men dom behövde hjälp med en maskin så han fick följa med en snabbis. Efter det så måste han in till stan och lämna in sin mobil som är sönder. Så han har just nu min, min rosa lilla sony eriksson ;) Så jag har alltså ingen just nu.

Senare ska vi ut i trädgården och fixa lite. Kanske besöker en lekplats efter kvällsmaten också. Det är så mysigt med lite senare kvällar ute när det är så härligt väder.

På Lördag blir det kräftskiva. Hoppas på att det är lika mysigt väder då med.


RSS 2.0