31 Juli

Hejsan svejsan.

Känner nu att jag börjar få tillbaka suget hit. Så kommer förmodligen att börja skriva mer igen. I Augusti ska vi även beställa en ny dator. Så då kommer jag kunna lägga in fler bilder här.

I Fredes så var jag på begravning. Det var jätte fin och kyrkan var fullsatt. Det var jobbigt så klart, som alltid. Vi satt nästan längst bak så vi såg inte så mycket. Så när vi gick fram för att lägga rosen på kistan kom det mesta tårarna man hade i ögonen. Att se familjen så ledsen är det jobbigaste. Nu är det iallafall över så jag hoppas att familjen kan få tid till att sörja nu.

Finns alltid för dig Frida!

Frida kommer hit ikväll också. Vi tar nog en runda ut till beckagård för att se hur Melina har det där ute. Flyttlasset gick igår. Och ikväll ska vi bara titta på film och ha det riktigt mysigt :)

Varför


Inatt blir en lång natt full av ångerst.
Och imorgon eftermiddag kommer ögonen att svida och vara röda.

Det kommer att bli en fin begravning imorgon.
Men det kommer vara fruktansvärt jobbigt att se sin bästa vän så ledsen.

lördag 23/7


Dålig uppdatering på den här sidan.
Men det är sommar, även om det just nu känns som att det är höst.

Idag åker vi ner till Landskrona och ska fira Linus och Roger som fyllt år. Och sen tänkte vi stanna några dagar. Har inte bestämt hur länge än men det blir några dagar iallafall. Hoppas vi får lite fint väder också.

Min Kusin från högt upp i sverige har varit här nere hos oss i en vecka med sina två söner. Hade bla en liten räk afton hemma hos pappa i onsdes. Det var smarrigt.

Nu ska jag hoppa in i duschen. Och sen ska vi göra oss iordning för att åka iväg.
Ha en trevlig helg allihopa!

hallo


Igår var en väldigt jobbig dag med en massa känslor inblandade.
Du är den bästa Frida Finns alltid för dig!


Idag ska vi in till stan en sväng efter att jag gjort damsugaren sällskap och duschen. Ska se om vi hittar lite kläder och annat kul som inte kostar en förmögenhet :) Och kanske ta en glass eller något. Kom på att vi har lite gammalt bröd här hemma som ankorna kan få.


På Torsdag och Fredag ska jag jobba. Och på Fredag efter att jag slutat kvällen ska jag hem till pappa där dom andra sitter och grillar. Hoppas att dom sparar lite grillat till mig ;) Nästa vecka vill vi åka till Landskrona då dom också har påbörjat sin semester där nere. C är fortfarande sjukskriven och jag jobbar ju inte så mycket. Så vi får mycket semester i sommar. + veckan i augusti :)


Nu ska lilleman på med kläderna så att vi är redo att gå ut när C hämtar oss :)
VILL HA


Har tittat runt lite på nätet. Det är ju så mycket man vill ha!
Men när lönen kommer. Så måste ju det här inhandlas :) Hissgardinen är till köket. Blir kanske inte exakt en lika dan. Får se vad jag hittar sen.
Detta fält måste fylllas i


Jag kan fortfarande inte ladda upp några bilder. Måste vara datorn det är fel på, den lever ju som sagt på övertid.

Har inte varit mycket uppdatering på sista tiden. Jag har ju faktiskt sommarlov som jag njuter av varje dag. Än så länge har jag inte hunnit att sakna några klasskompisar mer än lite grann ;). Jag har fullt upp med att vara tillsammans med min familj. Har ju inte alls lika mycket tid till att hitta på saker eller liknande när skolan är igång. Än så länge har vi inte hittat på så mycket mer än att vi har grillat, badat, haft sena sommarkvällar och bara varit tillammans. Vilket betyder så mycket för mig just nu. Vi har besökt äventyrslandet tillsammans med Nelly, Nova, Carro och Dennis. Många eftermiddagar och kvällar har även varit hemma hos dom :)

Igentligen så skulle ju C bara varit ledig två veckor i sommar. Han har redan tagit ut några semester dagar och skulle spara en vecka till Bulgarien, och någon till vintern. Men nu har han redan varit hemma en månad, pga hans astma Och blir hemma minst en månad till. Så det blir långledigt för honom i sommar. Det har blivit lite bättre så han klarar av att iallafall prata längre menningar och att gå kortare sträckor. Men medicinerna fungerar inte på honom och läkaren på vårdcentralen kan inte göra mycket mer än vad han redan gjort. Så därför skickas han nu till lungläkaren i juli för att utredas utav dom. Det är ju konstigt att det här skulle komma nu och att hans lungor påverkas så mycket utav det.

Jag har börjat jobba. Blir inte så mycket i sommar. Vilket jag tycker är skönt. Jag behöver vila upp mig innan skolan startar igen. Och jag tänker inte bränna ut mig så mycket som jag gjorde förra terminen.

Nu ska jag fortsätta att plocka lite här hemma :)
C ligger och vilar så att han orkar vara social när vi får lite gäster ikväll.
Han och Neo gick upp vid sex i morse och har varit inne i stan för att kolla fiskegrejer till Neo.

RSS 2.0