tisdag

Hello
Har legat och degat på soffan tills nu. Neo kräkte i morse så jag fick ringa och avboka min körlektion som jag skulle haft nu igentligen. Och även ringa dagis. Han har inte kräkt mer än en gång idag, och nu har han ätit, sprungit, skrikit och ja.. Som vanligt då. Så det var väll bara en gång. Får se hur vi gör med grillfesten i morgon på dagis.
I eftermiddag ska jag vara på stan eftersom det är sture på stan både idag och i morgon. Och ikväll ska jag läsa på det sista till sammhälls provet (Det absolut sista samhällsprovet) Och jag ska fan se till att han tycker att jag gör så bra ifrån mig så han sätter ett VG som slutbetyg!
Lina från Hallandsposten ringde precis och hennes kollega skulle ringa mig i slutet på veckan för att göra ett repotage om oss. Får mer information då. Men det handlar väll lite om att vi snart gifter oss och att jag var ung när jag fick Neo. Så det kan väll bli kul, har ju inte varit i tidningen sen jag var tio år ;)

Nu skriker huvudet efter Kaffe!

Morsdag

I fredes så fick jag några tidiga morsdag blommor utav min fina lilleman!
Som han köpt för sina egna pengar. Han tog med en femtilapp till willys och ville handla blommor till mamma eftersom vi hade berättat att det var mammornas dag på söndag. Men han kunde inte hålla sig tills dess ;)
När vi kommit hem sen så la jag ner en femtilapp i hans spargris igen lite i smyg :)

Igår tog vi en kopp kaffe hemma hos mamma och fikade lite. Lämnade över en blomma också. Hon måste ju också få nånting så klart :)
 


Tjuvtitt

Här är min vigselring! Morfars gamla som nu är ändrat till min storlek. + att stenen är ny också. Annars är det samma guld och stämplar inut i den. Jag bara Älskar den!

Det är bara 3 veckor kvar nu. Känns inte som att det snart var ett år sen vi förlovade oss och började planera allt det här. Snart är det dags. Och vi väntar just nu bara på att rådhuset ska höra av sig till oss. I morgon ska vi ut och titta på lokalen igen. Och i Helgen tänkte jag måla frigolit bokstäverna och sitta ännu mer med festpogrammet.


STOCKHOLM


Förra veckan åkte vi ju till Stockholm med klassen. Vi åkte hem utan pris, men det var väntat. Vi blev nominerade och det var jätte bra! Vi sov i stockholm en natt innan vi åkte hem med bussen igen. Världens skönaste sängar hade vi på hotellet så natten var väldigt skön för min del. Hade ju väldigt bra rumskamrater också :)

 


En annan värld

Utställningen började idag.

Här är mina bilder

mycket runt om kring

Hur mycket som helst att göra känns det som.

Nu har vi iallafall fått hem papprena från skatteverket om att vi får gifta oss!
Och det var ju tur. I morgon ska jag ringa rådhuset så att vi kan få träffa en präst.

På Tisdag är det utställning och jag tänkte lägga upp mina bilder även här så att ni som inte har möjlighet att komma och titta öven får se.


lite nytt beställt

Sitter i bröllopsdrömmarna nu ikväll. Har beställt Placeringskort och engångs kameror från http://www.myheart.se/

Ville först ha kamerona i samma stil som placeringskorten. Men dom var slut :( Så jag fick ta helvita istället så att det inte blir för mycket lila.

Lila Sugerpaste med vanlijsmak är också beställt från http://www.kakburken.se
Ska se om den är ätbar och hur den är att jobba med innan jag beställer allt till tårtorna.
Bara fem och en halv vecka kvar

Bröllopet rullar på och det är bara ca fem och en halv vecka kvar. Frigolit bokstäverna kom ju för några veckor sen. Så nu får jag snart leta upp färg så att jag kan måla dom. Är fortfarande inne på ljus gråa. Men jag vet inte om jag ska köra på vita ändå? Bandet till servettringarna kom bara nu i dagarna. Jag och Carro satt faktiskt i helgen och gjorde 60 stycken! Och det blev jätte bra.

I helgen ska jag & mamma test duka. Så vi får ju sätta ihop några askar nu i dagarna också.Halkan avklarad


Halkan igår var ju inga problem! Det som var mest nervöst var ju att byggarna där hade kaffe rast precis när vi skulle köra och att där var två andra grupper som stod och tittade på. Och så fick så klart den som kört minst i vår grupp (jag) köra först. Men det var jätte kul! Inte att man fick känna på att inte ha kontroll över bilen. Den upplevelsen vill jag ju inte ha ute i den riktiga trafiken sen. Utan att få sitta i en bil helt själv och köra. Det var det som var kul.

Jag fick avboka mina två lektioner förra veckan eftersom Neo varit sjuk. Och även skjutit upp körningen lite så att det inte krockar för mycket med skolan och bröllopet.

Jag ska inte till skolan förrens vid tre tiden idag. Så nu ska jag sätta mig med teorin och sen redigera mina foton som jag ska ha till utställningen.

*

Sitter just nu i skolan och väntar på att mdkn ska börja. Har ångest i hela kroppen och vill bara att skolan ska ta slut nu.

Halkan är i morgon och jag är jätte nervös!

POPKORN

Nominerade till lilla jornalistpriset i år igen! Så vi lyckades nog rätt så bra ändå. Det är min klass kompis Anna som är på framsidan! :)
46 dagar kvar


Har suttit med festpogramet idag och kommit riktigt långt. Har skrivit en liten mening om varje gäst så det har tagit tid. Nu ska det hela bara fin slipas.

Har även bestämt mig för två fina dikter som jag vill ha med i häftet.

Fyll inte livet med dagar,
fyll dagarna med liv.


Bland miljoner stjärnor
så är det ändå du
som är ljuset i mitt liv.
Miljoner stjärnor
och du som strålar klarast
är allt jag ser.
Stjärnor
nästan lika vackra
som dig

Första tisdagen i Maj


Hejsan!

Idag är jag hemma med Neo. Han har fått tillbaka sina blåsor i munnen igen. Så vi ska till läkaren runt fem tiden. Han äter mycket bättre sen förra gången och har bara ont på nätterna. Vi får se vad dom säger senare och om dom kan göra något åt det.

Så jag får försöka göra så mycket jag kan här hemma. Nu ska jag städa undan lite här och försöka hinna damsuga och sortera den reda tvätten. Ikväll måste jag sätta mig ner och plugga :)

Har rensat en massa gamla bilder på datan. Som vi nu ska bränna ut. Tittade på videokameran igår också och som vanligt är det så svårt att förstå att vår stora Neo som fyller 4 i september har varit så här liten.


Frisyr


Sitter här och letar frisyrer. Det är sååå svårt!
Är just nu inne på att ha lite blommor i håret. Ska höra med floristen som ska göra buketten vad hon tycker att det ska vara för blommor isåfall, och frisören :)

Har kollat runt lite nu ikväll iallafall och börjar fastna för denna. Och kanske ha tre små blommor på min högra sida :) Vad tror ni om det?


Valborg


Igår "firade" vi valborg. Vi blev hembjudna till pappa. Grillade och njöt av värmen. Det ska ju bli kallare nu i veckan som kommer. Det är inte sommar än, men snart så. Vi måste ju spara på värmen och solen tills vi gifter oss :) Farfar, mamma och Frida gjorde oss också sällskap. När solen sen började gå ner och det blev kallare började vi gå hem till oss. Det blev ingen majbrasa för oss i år. Neo var ändå så trött jag var inte alls så sugen på att gå in mot stan och titta ut mot nissan där det ändå skulle vara så många andra som stod framför en.

I morgon börjar en ny vecka. Skolan håller på att suga all energi ur mig. Snart är det sommarlov!RSS 2.0