slutet på November

Vad gör jag vaken nu?
Kände mig inte alls bra i söndes kväll. Kånstig i kroppen och feber. Usch.
Somnade igår kväll kl 19. C hade lagt sig för att vila och Neo somnade också. Men vaknade nu kl 4.
Aja, bara upp, sätta på datorn och börja plugga Teori :)

Tänk om jag klarat kunskapsprovet och uppkörningen på första försöket? Då hade jag varit av med allt det här nu! Hoppas jag slipper det här nästa år. Att jag klarat det innan året är slut!

11/11/11

Igår var det ju som sagt, den 11/11/11. Det magiska datumet :) Jag passade på att önska mig lite när klockan slog över till 11:11 också ;) Men jag säger ju så klart inte vad! hihi
Fast någon speciellt tur den 11/11/11 fick nog inte jag direkt. Satt och beställde min studentmössa då jag fick ett sms från körskolan att alla kunskapsprov nästa vecka är inställda utav Trafikverket. Deras nya datasystem har ju krånglat från första dagen sen dom bytte. Så uppskrivningen jag skulle göra på Måndag är alltså avbokad. Och det blir ju då även uppkörningen jag skulle haft på tisdag. Får se mer i början på nästa vecka hur Trafikverket kommer att lösa det här med alla oss som nu blir drabbade.
Så planen för igår var först att jag skulle sitta och plugga hela kvällen. Men eftersom det just nu känns onödigt att sitta och plugga 20 timmar om dygnet till provet som jag inte vet när det blir av bestämde jag mig för att lämna killarna här hemma och åka hem till mamma för att titta på Idol och dricka lite vin (LITE VIN?) :) Orkade sen inte gå hem så jag slaggade på mammas soffa.
Nu har jag suttit och pluggat lite ändå. Vill ju ändå känna mig redo när jag får en ny tid. Ikväll ska vi hem till mamma och äta kalkon. Det ska bli gott!

Stockholm förra året

Hittade lite bilder från när vi var i Stockholm förra året. Fy fan vad kul vi hade.
Saknar mitt långa hår lite nu när jag tittar på bilderna. Även det röda :(
Och sicken lägenhet vi fick låna. Så mysig och hemtrevlig!

Kan ju säga som så att bilden på mig och frida längre ner, hade jag och Melina väldigt roligt åt strax efter den togs ;) haha omg sicken min jag fick till! Skyller på vinet ;)

Onsdag

Sitter och väntar på maten. Har kött i ugnen, pommes i fritösen och C håller just nu på med den goda såsen :)
Vi gick faktiskt och handlade lite idag för typ första gången sen C fick körkort. Blev bara en kasse, lite mjölk och frukost till imorgon. Man blir för lat ibland när man har bil. Kan inte förstå hur vi klarade oss utan bil innan.
Hopp.. Nu har lilleman somnat i soffan. Tur han åt bra på dagis och en macka nu ikväll.
Får göra ve honom och lägga honom i sängen :)höstmys

Var ute och gick lite på galgberget förra helgen. Fattades bara lite mer sol från himlen och bröd till ankorna så hade det varit perfekt :)


RSS 2.0