Måndags plugg!

Sitter just nu hemma hos mammi. Fast hon är på jobbet och lillasyster ligger inne på hennes rum med två tjejkompisar och sover. Jag har lämnat lilleman på dagis nu kl nio. Så jag ska sitta här hemma hos mamma och dricka kaffe, plugga teori och sen gå till körskolan runt tolv tiden och plugga lite till innan jag ska köra kl tre.


slutet på körkortet


Känns som att jag har fullt upp. Håller på att läsa Teorin varje kväll nu. Har ju förstått det mesta sedan länge. Det är statistiken och allt runt omkring som är svårt. Ja och allt med släp... blää! Gör iallafall allt just nu för att kunna hålla min deadline. Är ett tag kvar. Men jag vill verkligen känna att jag gjorde allt när jag går där ifrån. Om jag så går där ifrån jätte glad, eller ledsen.

Har en körlektion imorgon. Då ska vi ta det sista på landsväg och sedan förmodligen ta oss ut på motorväg. Något jag aldrig gjort innan. När jag började köra med körskolan så tyckte jag att 40 var en behaglig hastighet. Och när jag körde 80 första gången på en landsväg, herregud så rädd jag var! Nu är jag väldigt duktig på att köra för fort. Trycker lite mer på gasen omedvetet när jag kommit upp i hastighet. Så sist när vi körde landsväg på en 90 väg var jag ett tag ändå uppe i 100. Så ja, hastigheten är nog inga problem för mig imorgon. Hoppas att allting går bra så kan vi bara repetera nästa veckan.

Känns skönt att jag har så många lektioner inbokade nu på slutet. Så kan vi finslipa på det jag haft svårt för innan. Om jag blir godkänd direkt så har jag dessutom kört mindre lektioner än vad jag trodde jag skulle göra, så att köra med körskolan har verkligen varit mycket bättre för mig än att köra privat :)

Norge


HöstOm det inte hade blåst så kallt och regnat typ... hela tiden. Hade hösten varit mycket mysigare.
Snart är det Halloween. Då ska vi pyssla lite här hemma :)Ägare till en Volvo


Igår var Robin och Christian iväg och kollade på ännu en Volvo V40. Den var som det stod i annonsen, lite rost som Robin ska fixa nu innan vintern. Men annars så var den helt okej! Det bästa var att han sänkte den med 10 000 ;) Och vi fick dessutom sålt skodan också.


Billder från Bulgarien

Tänkte att det var dags att lägga upp lite bilder från bröllopsresan i Bulgarien. Om jag ska kortfatta resan med ett par få meningar, så var den UNDERBAR! Hotellet var verkligen i topp klass, vädret var fantastiskt och runt 30 grader varje dag, vårt all inclusive var hur bra som heslt och där fanns alltid något för alla. Vi åkte in både till Sunny beach och old town i Nessebar. Old town Nessebar var så fint så vi åkte dit tre kvällar ;)


 


  

 
 

 


RSS 2.0