Jobbigt besked

I Torsdags var vi på möte med läkaren som slutade i tårar. Inget beviljat kejsarsnitt på Halmstads sjukhus iallafall. Blir erbjuden ett förlossningskontrakt men det var inte läge att prata om det just då för jag var så uppriven och Christian var så förbannad så han undvek att prata i slutet. Jag var jätte ledsen hela dagen och Christian kunde inte ens åka tillbaka till jobbet. Fick iallafall pratat med min barnmorska på eftermiddagen å det är synd att dom inte får vara med och ta några beslut alls. Ska göra ett nytt försök på ett annat sjukhus men jag räknar inte med något. Det mesta handlar ju om pengar tyvärr och den här operationen kostar en hel del. Synd att man inte kunde betala den själv.
Nu har det här samtalet med läkaren sjunkit in lite mer och nu är jag mest arg och mindre ledsen. Men det går i perioder och jag får mina stunder då jag är väldigt ledsen. Känner mig väldigt övergiven och nertrampad. Läkaren kunde iallafall nästan lova mig att jag kommer kunna åka hem 6 timmar efter den här förlossningen eftersom jag är omförderska. Ska höra med honom om han hade kunnat skriva skriva ett kontrakt på det. Det kommer även att gå snabbt och hur svag kroppen än är så kommer jag att orka och det kommer inte att bli några problem. Så säger nämligen statistiken. Inget instrument kommer heller att behövas den här gången. Vet inte hur många gånger jag fick höra inför förlossningen med Neo, "du har sån tur som är ung, det här kommer att gå så snabbt å bra för dig". Just nu är jag så arg på den här läkaren som absolut inte har en anging om hur det här känns för mig att en punkt i det här kontraktet ska vara att han absolut inte får medvärka i min förlossning, så arg är jag.
Har väldigt många punkter som vi vill ska stå med i det här kontraktet. Måste även ta reda på vad som händer om det här inte kommer att hållas från deras sida. Jag vill liksom inte höra när det är igång att det inte finns personal just nu. Ska prata mer om det här med min barnmorska på måndag.
Dålig mobil bild nedanför. v.26 ( 25+5) Känns svårt att längta just nu. Hoppas att det går över med tiden. 

Snöstorpsvägen 75

Igår eftermiddag så satte jag Neo vid köksbordet så att han fick måla lite medans jag fixade i köket. Blev tre fina teckningar med bland annat (se bilden nedan) vårt hus. Det fattas ett fönster men jag tycker att det var jätte fint målat och pappa som sen fick gissa vad det var för något gissade rätt med en gång :) Han fick ju med båda balkongerna iallafall.  Blev även ett kort till pappa med texten "Pappa du är min bästa vän" Så gulligt! :)

Får bli att köpa tre vita ramar så att vi kan rama in dom. Tänkte måla vårt sovrum snart å efter det vill man ju ha upp lite fint på väggarna :)Första magbilden i bloggen!

Tycker bara att det kommer fler å fler dagar där jag mår dåligt på. Det här är riktigt jobbigt och jag känner även hur jag har svullnat upp på speciellt fötter och händer. Min förlovningsring och vigselring är undanlagda för länge sen :( Även nätterna blir bara jobbigare och jobbigare. Upp och kissa minst en gång per natt och det är ett himla meck att vända sig om. Saknar redan att få "vara mig själv". Men den tiden kommer förhoppningsvis vara här snart :)

Är fortfarande väldigt dålig på att ta bilder på magen men här kommer en iallafall i vecka 25!
Neo är också med på ett hörn som ni ser ;)

Tittar in mitt i natten

Hejsan svejsan mitt i natten!
Imorgon, fast aa.. idag blir det ju så går jag in i vecka 23 :) För några dagar sen, den 28 april för att vara exakt kände jag dom första sparkarna i magen :) Super mysigt och nu puffar det på för fullt där inne varje dag. Neo och Christian har fått känna men det känns fortfarande väldigt lite utanpå.
Datan har varit sönder nu i 2 dagar men imorgon tänkte jag uppdatera med en magbild :)

Har nu också börjat kolla lite smått efter bebis saker. Tänkte handla in lite kläder snart just för att det är ju så roligt att handla och allt smått är ju bara så gulligt! Kan inte hålla mig längre :) Vi tänkte ta en tur till Gekås i början på sommaren och köpa lite sängkläder, nappflaskor, kläder och annat skoj. Babygym har jag börjat titta lite efter och vill väldigt gärna ha ett sånt här Pingu babygym :)Vagn har också varit bestämt ända sen Neo föddes igentligen. Men då hade vi absolut inte råd med en sån vagn. Nu tar jag ju studenten i Juni och tänkte passa på att önska mig hjälp att köpa den här Cresent classic som vi så gärna vill ha :) Färg har vi inte bestämt oss för än. Men det blir något neutralt iallafall. Vi köpte en Cresent vagn när Neo fyllde ett och har varit super nöjda med den i dom här åren. Nu ska den dock slängas. Men vi vet ju att den här vagnen är något för oss och dessutom en kombi vagn så den kommer förhoppningsvis att vara med under hela bebisens vagn-tid :)
Bilbarnstol ska vi se om vi kan få hyra genom folksam vårt försäkringsbolag. Ska ringa dom i veckan. Sen har vi spjälsäng, babysitter och lite annat. Vill bara ha en amningskudde också. Om amningen funkar lika bra den här gången så kommer jag förmodligen att amma längre och en amningskudde saknades verkligen under amningstiden med Neo. Kanske gekås har inne när vi är där? Skötbord är vi osäkra på om vi ska införskaffa oss. Vet inte riktigt om vi har plats till ett. Om vi inte hade haft ett kaklat badrum så hade man ju kunnat sätta ett på väggen. Men annars är vi lite inne på att skaffe ett sånt här som är på bilden nedan. Vi såg att det fanns på Ikea sist vi var där. Smidigt att ta med sig också. Annars får vi helt enkelt hitta en plats här hemma att ha blöjbyte på :)


Ja och så är det den här takvaggan som jag också så gärna vill ha! Men dom kostar ju ändå sitt pris och den lilla stund dom ligger i den så känns det lite surt. Tänkte leta efter en begagnad men så kom vi fram till att försöka göra en egen här hemma istället. Så i slutet på månaden tänkte jag sätta Christian i lite jobb att bygga vagga ;)RSS 2.0