v.39

 
Idag är man alltså inne i graviditetsvecka 38 + 2
Igår hade jag "förvärkar" som jag misstänker, något hände i magen iallafall och man blev lite rädd vissa stunder att det verkligen var dags. Idag har det varit lugnare, förutom att en del utav slemproppen gick innan och nu misstänker jag att jag läcker fostervatten? Vi får se hur natten blir. Imorgon kl 10 ska jag vara på vanlig runtinkontroll på MVC. 
 
Herregud, tänk så händer det nu i dagarna? Jag som gick över 13 dagar med Neo så var så hundra på att jag skulle gå över iallafall några dagar den här gången också. Men kanske inte? Vi får helt enkelt se :) 
 
BB väskan är inte ens helt packad än. 
& i morgon så ska vi som sagt, in till stan för att köpa bebbens första klädersplagg. Så ja, riktigt förberedda är vi ju inte. Så du får gärna, om du vill stanna kvar någon dag till. 
 
Ser också hellre att värkarbetet isåfall skulle starta under dagen och inte natten. Varför vet jag inte, känner mig mer lugn då. 

 
 
 
 
 
 
 
Fotograf: Sofie Jansson
 
3 Bröllopsfoton som jag tänkte framkalla imorgon och rama in. Så fina! ♥
Hade så gärna velat ha en stor förstoring. Men som det ser ut nu så har vi inte plats för det, så det får vänta ett tag till :) 

ett tag sedan nu

 
Hej allihopa!
Äntligen lite sommar värme idag. Tycker bara att det har regnat under hela Christians semester... 
Christian och Neo är iväg och badar ute i vilshärad. Jag orkade inte följa med idag. Tror jag behöver en så kallad vilo dag :) Är ju trots allt bara 12 dagar kvar tills Bf å det känns ska jag säga. 
 
Har varit dålig på att uppdarera. Känns inte som att jag hinner med datorn så mycket. Antingen så sover jag eller så är vi iväg. Man vill ju försöka hinna med så mycket som möjligt nu innan bebis är här. 
 
Förra veckan var vi iväg på high chapparal. Första gången vi tog med oss Neo dit och som vi misstänkte så tyckte han det var jätte kul :) Vi tänkte försöka dra med oss några kompisar nästa år och kanske övernatta där en eller två nätter. En dag är alldeles för lite att gå där. 
 
I Lördes åkte vi ner till landskrona för att gratulera Roger och Linus som fyllt år. Dom har köpt en hundvalp, Jappz som han heter. Man blev ju totalt förälskad i honom. Så gosig och gullig, vi ville bara ta med honom hem! 
 
När vi åkte hem sen dagen efter åkte vi inom Helsingborg och köpte bland annat en ny videokamera och en ny digitalkamera. Jätte nöjda med båda köpen. Blev att vi åkte inom Bali också och även IKEA så klart. Så det blev lite shopping :) Satte upp det nya i hallen igår så imorgon när vi ska in till stan så ska vi passa på att framkalla lite foton till dom nya ramarna som jag införskaffade mig :) Vi har även tänkt att köpa bebisens första plagg imorgon efter MVC besöket som är klockan 10 :) 
 

Ska försöka bli bättre på att lägga upp bilder här nu igen. 
Kanske blir några på vår "nya" hall snart :) 

..

 
Jag lever! 
 
Jag är/har bara varit väldigt sjuk i feber och förkylning. Hoppas att jag frisknar till snart! :)

Gekås imorgon

 
 
Imorgon blir det Gekås! 
Som jag har längtat. Igentligen så skulle vi åkt dit för länge sen men vi ville göra det under dom dagarna My skulle vara här. Men Christian kunde aldrig hämta henne som bestämt. Får hoppas att hon kan komma hit någon annan gång. 
 
Det kommer bli en hel del shopping till bebisen där. Är ju mest därför vi åker dit :) Men det är klart att det bli en massa annat också. Vi ska även kolla på en videokamera på Net on Net när vi ändå är där. Vi är inte alls nöjda med den dyra (ursäkta) jävla videokameran vi köpte när jag var hög gravid med Neo. Första gången Neo följer med till gekås också, om han sköter sig ska han få en egen peng att spendera på leksaksavdelningen :) 
 
Christian är just nu på väg hem från tyskland. Han kommer inte vara hemma förrens vid tre inatt så han ska nog inte köra imorgon. Jag har så fruktansvärt ont i ryggen nu när jag sitter och kör. Går bra korare turer men inte så långt som till Ullared. Hoppas att Frida kan köra imorgon :) 
 

För övrigt så har jag mått skit idag. Mått riktigt riktigt illa och precis innan vi skulle åka hem till pappa för att grilla så var jag tvungen att gå in och spy. Har inte gjort det på länge och inte heller mått så konstigt som jag gjorde idag så man blev allt lite nojjig när jag visste att Chrsitian var så långt hemmifrån. Så nu får han inte åka ifrån mig förrens bebisen är ute :) 
 

Får bli duschen nu innan jag hoppas i säng :) 
Ha det så bra alla så länge! 

4 år sedan

 
 
Idag är det 4 år sedan vår kära vän inga, min "farmor" lämnade oss. Vi hade precis flyttat upp hit till Halmstad men hon hann aldrig komma och se hur vi hade det. Kommer forfarande ihåg hennes goa kramar och tänker på henne ofta. Det var min första begravning jag var på och jag minns att jag tyckte att kistan var så liten, men hon var ju inte så lång :) 
 

sängstomme

 
Ja vi hade ju en malm sängstomme i ek från ikea innan som jag tröttnat på. Vi bestämde oss för att försöka måla den vit, vilket jag läst att andra gjort. Det blev så mycket färg över efter att vi målat byrån så fast jag läst att det ska gå jätte bra med oljefärg så tog jag den vi hade hemma, vattenbaserad lack färg. Vilket inte alls blev bra.. Färgen trillar av om man bara drar naglen lite försiktigt över den. 
 
Så nu ska den till tippen och sängarna står forafarande bara på golvet. Jag som är högravid och måste kissa 2 - 4 gånger per natt tycker så klart att det här är skit jobbigt. 
 
Nu har jag iallafall hittat en Hemnes sängstomme i ek för bara 750 kr som passar våra sängar som jag ska måla vit. Sen ska nog äntligen vårt sovrum bara klart :) 
 
 

snart

snart snart snart så kommer här vara så fint på bloggen!
& det ska bli så kul att börja blogga på "riktigt" igen.
Christian ska snart iväg till tippen en runda. Efter det ska vi ut till ön och grilla lite innan vi avslutar den här dagen med lite sparkcykel åk på skateboardparken. Ser så roligt ut när lilla Neo åker runt där och "övar" på sina trix som han säger :)







RSS 2.0