Måndag

Godmorgon.
klockan närmar sig sju å vi har snart varit vakna i en timme. Både jag och Neo vaknade när Christians larm ringde kl fem i morse. Så med andra ord så måste jag vila senare idag så att jag inte somnar vid fem i eftermiddag.
Igår var Neo på barnkalas. Tycker det är så svårt att köpa presenter till alla barnen. Den här gången hade vi ingen aning om vad vi skulle köpa så det fick bli ett presentkort på BR. Innan kalaset satte vi eller ja.. Christian å vår granne hjälpte till lite ;) ihop vår studsmatta som vi köpt. Den blev ganska så stor men jag har redan vant mig vid storleken å ingen rör sig ändå i den hörnan av trädgården. Nu fattas bara ett skyddsnät som vi ska köpa på Biltema för 699 :- Det var bland det billigaste vi hittade som ändå inte var ett "skitnät" Vi hittade studsmattan begagnad så det var ju bra, men kantskyddet skulle nog behöva bytas ändå så det blev inte riktigt så "billigt" som vi hade tänkt oss. Ett kantskydd går ju nästan lika mycket som skyddsnätet. Men vi tror att kantskyddet ska kunna hålla iallafall den här sommaren också.
Senare idag ska jag å mamma iväg för att handla skor till min student. Hoppas verkligen inte det regnar på Fredag! isåfall måste jag in till stan igen å även köpa något att ha på mig på eftermiddagen/kvällen hemma hos pappa, för man vill ju inte gå runt i blöta kläder :( Känns skönt men ändå sorligt, kommer sakna min underbara klass 

Ja just det. Igår så fyndade jag en jätte fin spegel som jag ska ha i hallen. Å vi blev äntligen av med kistan också :) Speglen fick vi hämta ända ute i Getinge men det gjorde inte så mycket. Det var i precis dom måtten jag ville ha och dessutom fick jag köpa den för bara 100 kr. Nu ska den bara målas vit sen ska den få sin plats på väggen. Ska börja leta lite efter ramar som jag ska ha på väggen också, kommer ju bli hur snyggt som helst när det är klart. Sen måste vi verkligen börja måla möblerna här hemma. Christian kommer inte få det så lätt här hemma. Han måste måla sängramen då den ska målas i oljefärg å det får ju inte jag göra, sen måste han sätta igång med att "bygga" vaggen. Hela matsalsrummet ska rensas också och vi har även hand om trädgården. Ja och allt det här ska hinnas göra innan vi får tillökning i familjen ;) Sen har han ju dessutom gnälliga mig och Neo som ska öva på att cykla utan stödhjul.. Märks kanske att det bara är jag som är ledig hahaha
BULGARIEN 2011

Åh vad vi längtar tillbaka till värmen, bulgarien! Vi satt och tittade på resor för några dagar sen och det blir ju så lätt att man drömmer sig bort. Christian vill jätte gärna åka snart igen. Nu blir det ju ingen resa innan jag blir av med magen, och ingen till höst heller (såklart). Neo var 4 när vi åkte iväg och det kändes lagom i ålder. Christian vill dock inte vänta så länge och det vill ju igentligen inte jag heller göra. Men att åka iväg med en 1 åring känns lite tidigt kanske? Är lite osäker på att åka med så små barn. Vi får se, snart får vi väll lite sommar här hemma så då avtar suget kanske en aning ;)
Lite bilder från Christians telefon

(varför går det inte att göra mellan rum mellan texten förresten? så irreterande....)

Fredag

Passar på att skriva lite nu när jag är ensam hemma :)
Christian & Neo är på väg till busfabriken. Där ska dom möta upp en dagis kompis till Neo och hans pappa. Dom var även här igår och lekte en stund på kvällen och fikade med oss.
rensade även uppe på vinden igår eller ja, vi tog ner lite hyllor och liknande som vi ska göra oss av med. Har lagt ut lite på saker billigt på nätet så vi får se vad vi blir av med. Men det som blir kvar åker på tippen inom en snar framtid :) Allt står just nu i matsalsrummet så vi får se hur länge jag står ut.
Vi målade om vårt sovrum för en vecka sen och det blev jätte bra. Ska köpa färg till möblerna nu också så att jag kan börja måla. Tror att det kommer bli jätte fin när det är klart :) Har även lite nya planer för hallen.... hihi
Christian är ledig ganska så mycket nu och jag är fortfarande sjukskriven. Så det gör ju att man pillar mycket med saker här hemma. Bla med att måla om å så där. Nästa projekt är vår uteplats som ska städas av nu inför sommaren. Ska köpa lite nytt och sen ska vi se om vi kan köpa en studsmatta till Neo att ha i trädgården. Han har tjatat om det ett tag så han hade blivit jätte glad för en :)

Ha en trevlig helg alla!

Skit dagar

Idag är det skit dag nr:2
Har mått ovanligt dåligt sen igår. Bara legat i soffan typ, fått svettningar, yrsel och mår ovanligt illa. Fick avboka min läkartid idag då jag inte direkt vågar ta mig hemmifrån när jag mår så här.
Neo fick stanna hemma från dagis idag. Ska ändra tiderna där nu tänkte jag till 15 timmar i veckan eftersom han ändå nu ska vara hemma i sommar under sammanslagningen. Vet dock inte riktigt än hur det kommer att se ut efter bebben kommit. Vi vet inte riktigt hur mycket Christian ska vara hemma och så, men minst 15 timmar blir det och det kanske räcker? Vi får se.
Eftersom jag mår skit så fick Christian åka ifrån jobb och ta med Neo på simskolan som var i eftermiddags. Jag ville igentligen att han skulle ta ledigt men dom hade så mycket att göra nu på jobb. Men det har gott bra idag ändå tycker jag :) Neo är så duktig och självständig och förstår att jag mår dåligt. Vi fick även vilat lite i eftermiddags så det var skönt :) Tänkte ta tag i hans garderob nu ikväll för att se vad han kan använda i sommar.
Imorgon ska vi iväg och titta på ett skötbord. Sen iväg och leta presenter till två tvillingar som Neo ska på kalas hos på Lördag :). Och på kvällen blir det grillad lax hemma hos pappa :)


RSS 2.0