Föräldrargruppen

Jag och Enya var på Föräldragruppen i förmiddags. Det är alltid lika roligt att se bebisarna bli större. Den här gången bråkade alla om leksakerna på filten och Enya ville tvunget bort till papperskorgen några gånger.

Neo och Christian var hemma under tiden vi var iväg. Jag hann knappt utanför dörrarna från BVC innan Enya somnade i vagnen. Men skulle hon ligga ner? Nej hon skulle tvunget sitta upp. Knäppa unge.

Nu är Christian iväg för att lämna in bilen. Allt sånt har dragit ut på tiden när han varit sjuk. Ska bli skönt med en bil igen! Man känner sig lite låst utan den.en varsin skal jacka

 
 
Japp det här är dagens vill ha... 
 
En varsin skal jacka från Polarn och Pyret till Neo och Enya. Jag har letat och letat i alla möjliga affärer och eftersom jag tyckte att Kaxs jackor var så tråkiga i år så får det nog bli från PO.P i år. Ska bara prata med Christian först då det ändå är en pengar fråga :/ 
 
 
 

Sjukstugan..

 
Det har varit en dålig uppdatering på senaste tiden. Christian är fortfarande sjuk, just nu är han sjukskriven fram till den 18 april. Imorgon är det 6 veckan han är hemma på. Det här är riktigt, riktigt tråkigt. Han åker in och ut från sjukhuset och får nya mediciner hela tiden. Idag var första gången han var utanför det här hemmet på väldigt länge. Vi åkte och fikade hos ett par kompisar i eftermiddags. Det var jobbigt för honom att gå men det gick ganska så bra bara han tog det lugnt. 
 
Neo har fått utskriven medicin för hans bukmigrän. Migrän medicin är absolut inte billigt. Jag blev lite chockad när jag hämtade ut den och skulle betala. 450 kr för 10 tabletter? Jaja, det var ju bara att betala. Neo har också varit lite förkyld och haft lite feber men är idag frisk och ganska så pigg :) 
 
Enya har varit sjuk nu i veckan igen. Närmare 41 graders feber. Jag var och vägde henne för en vecka sen på BVC oh då hade hon bara gått upp 300 g på 2 månader. Vår lilla älskling. Men då hade hon ju varit magsjuk och dålig i magen i ca 10 dagar. Sen där imellan åt hon jätte bra igen tills hon blev sjuk nu igen... 
 
Jag själv då? Ja jag börjar bli riktigt trött på alla mina sjuklingar här hemma. Vill ut i det fina vädret och komma i ordning med rummen här hemma någon gång.. 
 
Bilden är tagen från i Fredags, då jag och Neo tog en runda in till stan alldeles själva bara han och jag! Vi tittade lite i affärer och åt lite lunch i solen :)
 
 
 
 
 

RSS 2.0