God morgon

Sitter här själv i soffan och klockan har precis passerat fem på morgonen. Jag har varit uppe sen tre inatt. Jag har så jäkla ont i i min vänstra arm så jag vet knappt vart jag ska ta vägen. Och inga värktabletter har vi hemma heller, typiskt! Maxi öppnar ju klockan sju så jag får väll ta bilen och köra iväg och handla.

Enya ska vaccineras kl ett idag. Hoppas inte att hon får feber och har ont ikväll eller inatt. Det orkar jag inte med så dåligt som jag sovit.

Efter BVC ska vi till busfabriken tillsammans med Nina, Jonte, Kyle och Kian :) Så att barnen får leka av sig lite :)

Nä nu känner jag att magen börjar kurra. Får ta och göra lite äggröra :)


Måndag

Nu har en av två barn i det här hemmet somnat. Stackars Enya, helt slut var honn. Jag drog upp henne lite tidigare i morse, tror att klockan var halv sju. Jag själv har inte sovit en blund inatt så därför väckte jag henne tidigare så att vi kunde gå och vila sen tillsammans.

Men nu ska hon sova för natten hoppas jag. Jag ska hoppa in i duschen och det blir förhoppningsvis en tidig kväll för mig också. Neo ska vara hemma från dagis imorgon så han kan väll få vara uppe till nio :)

Christian ska också vara hemma från jobbet imorgon, han har så ont i sina händer pga sin psoriasis. Så han ska få träffa en specialist imorgon kväll. Det har aldrig sett så här illa ut. Jag hoppas verkligen inte att mina barn ärver det.


Nu jädrans!

Ja nu jädra är jag igång på RIKTIGT!
Förra veckan skulle jag börja röra på mig, minst 3 dagar i veckan var det tänkt. Sluta små äta och försöka hålla mig till en portion. Inget godis och ingen läsk.

Vågen stod på 79 hemska kilon.

Men både jag och Christian blev sjuka, Enya och Neo fick också en liten sväng men hämtade sig ganska så snabbt. Så 2 gånger förra veckan blev det pizza och läsk för vår del. Men utöver det så åt jag ändå bra tycker jag. Blev inga promenader dock. Men eftersom jag hade feber och ont i halsen så var väll det okej.

Så i morse ställde jag mig på vågen igen, hoppades ju på att vågen kanske ändrats eftersom jag skippat allt gott på kvällarna. Och ja, 77 kg står den på.

Så nu känner jag ändå att jag börjar komma igång. Hoppas bara att mitt första mål, 71 kg som jag vägde som minst under Graviditeten inte tar allt för långt tid :)

Så nu blir det vägning om en vecka igen.


Ny matta

 
Jag brukar av någon konstig anledning önska mig mattor när jag fyller år. När jag fyllde 21 så fick jag en matta utav min mamma som jag hade i hallen. Men nu har jag inte kvar den längre. Hallen ser mycket större ut när där inte är någon matta alls. 
 
Förra året fick jag en ny rumsmatta utav Christian att ha i vardagsrummet. Men den var inte som jag tänkte mig.. så i år när jag fyller 23 så får jag nog önska mig en ny matta igen, utav mamma och pappa kanske? ;)
 

Har kollat runt lite och hittade en på rusta jag kan tänka mig. Den kostar 899 kr, är svart, 140x200 med matrial polyster. Får ju så klart undersöka det här mer den här gången, så att jag verkligen blir nöjd ;)
 


Länge sedan nu

 
Dålig uppdatering, jag vet. Vi har haft fullt upp här hemma med jul och allting. 
Och nu har vi snart varit sjuka i fem dagar. Men idag känner jag mig bättre, som tur är :)
 
Kommer komma upp lite bilder från bla julen och vårt nyårs firande snart. 
 
Enya har även hunnit bli fem hela månader, känns som att det bara är en tidsfråga innan hon kan sitta, krypa osv :) Roligt ska det bli!
 
Nu är vi äntligen inne på 2013. Det känns skönt för oss. Det ända som var bra med 2012 var väll att Enya föddes, att förlossningen gick bra. Annars har det inte varit vårt år alls. Vi har haft det tufft. Men det känns som att det börja vända för oss nu :)
 
 

RSS 2.0