KAOS!

Det har varit / är kaos här hemma. Christian har varit sjuk i 2 veckor. Det började med en förkylning. Men eftersom han har astma så blev det värre och det visade sig att han fått en infektion i luftrören och att dom hade dragit ihop sig och även en liten lunginflammation igen. Han var ju lika dålig precis när Enya fick kolik.

Men i Fredags började han få svårt för att andas. Och i går morse, vid 6 på morgonen fick jag dra upp barnen och ta på dom kläder för att sen packa in oss i bilen så att vi kom upp på akuten.

Men allt har gått bra sen. Uppe på akuten fick han syrgas och ny medicin. Jag och barnen stannade bara en timme sen körde vi hem igen.

Men när vi sen kom hem så blev Enya jätte dålig. Hon fick feber, började kräka och jag fick byta blöja väldigt många gånger. Och jag som bara sovit Max 3 timmar under natten pga att Christian hade problem med andningen och att även Enya sov väldigt dåligt och vaknade hela tiden kände bara att det här skulle bli en väldigt lång dag..

Christian fick iallafall åka hem på eftermiddagen. Jag och Enya sov hemma hos mamma igår så att jag kunde få lite hjälp med henne. Neo var hemma och hjälpte pappa. Han var så snäll igår och hjälpte Christian jätte mycket här hemma.

Enya börjar bli bättre. Hon har inte kräkts något sen igår men det går fortfarande åt väldigt många blöjor här hemma. Hon äter fortfarande dåligt och kissar väldigt lite men hon har ändå varit mer pigg idag. Hon reste sig själv upp idag mot vår säng för första gången. Vår duktiga lilla tjej!

Neo som är en aning över beskyddande får lite panik när hon nu ställer sig själv mot saker, han är så rädd för att hon ska slå sig ;)


En mysig Fredag


Vi har haft en riktig härlig Fredag idag :) Jag fick sovmorgon till elva ca. Enya hade kräkte ner sängen i natt vid fyra så efter att vi fått tvätta av henne och byta säng kläder så tog det en stund innan hon somnade om igen. Närmare en timme tror jag och jag somnade nog inte om förrens klockan var sex. Så det var skönt att få sova till elva.

Neo och Christian åkte och hämtade Jack, en dagis kompis till Neo vid två tiden. Dom ville leka lite tillsammans idag och beställde fiskpinnar och pommes till mat. Efter några timmars lekande ordnade jag popcorn och saft till dom och satte på en film innan vi skulle köra Jack hem vid halv sju.

Christian körde mina föräldrar till fyllinge ikväll och sen inom Willys för att handla lite Fredags mys :) Frida är här och gör oss sällskap ikväll.
Vägning vecka 7


Förra veckan: 72,4 kg
Den här veckan: 71,2 kg

- 1,2 kg

Känns jätte bra. Känns bra att jag fortfarande går ner trots att jag unnar mig lite då och då. Den här veckan ska jag försöka bli lite bättre på att gå på gå bandet. Det var ett tag sen :)


Ansökan

Idag så ska jag posta iväg mina betyg till folkhögskolan så att hela min ansökan blir registrerad. Jag hoppas verkligen att jag kommer in annars vet jag inte vad jag ska göra. Jag vill ju verkligen bli klar med det jag påbörjat och är nöjd med mina betyg hitills som jag uppnått :)

Tänkte att jag skulle ringa dom i maj och se hur det går. Man vill ju ha svar så fort som möjligt.


Vägning vecka 6


Förra veckan: 73,4 kg
Den här veckan: 72,4 kg

- 1 kg. Är positivt överraskad. Har varken räknat kalorier eller motionerat något den här veckan som jag skulle göra. Men det blir inte alltid som man tänkt sig och det har ju gått ner ändå.

Har dessutom min kära vän som kommer en gång i månaden så kanske kanske vågen visar lite mindre till och med? Ja vi får se :)


Sjukhuset

Igår så var Neo uppe på sjukhuset med Christian. Jag ringde vår kontakt vi har på BVC förra gången Neo var dålig igen, (när han kräks) och frågade hur jag skulle göra eftersom dom redan gjort en massa tester på sjukhuset tidigare. Men det har liksom börjar komma oftare nu igen och han får ofta vara hemma och tycker själv att det börjar bli väldigt tjatigt.

Hon skulle prata med en barnläkare dagen efter och barnläkaren skickade en remiss direkt till sjukhuset. En läkare ringde mig redan i Fredags och dom ville träffa Neo så fort som möjligt så vi fick tid igår.

Det blev bara vanlig undersökning så som att dom lyssnade på honom, kollade något i hans öga. Läkaren nämnde Buk migrän som tydligen ska vara som huvudvärk - migrän fast det handlar om att kräkas istället. Väldigt ovanligt men kunde mycket möjligt vara så. Dom skulle läsa på lite om det och även kolla igenom hans journal och bolla lite med andra läkare och se ifall dom kom fram till något. Sen skulle dom höra av sig igen. Dom lovade iallafall oss att dom skulle lösa det här så det kändes skönt.

Hoppas bara att dom hittar något förklaring snart och ev medicin som kan hjälpa honom.Äntligen!

Dagens vill ha i närmare 9 år nu. Ikväll blev det äntligen gjort! :) Blir att köpa smycken till alla hål i öronen nu. Har ju inte haft något i hålen på hur länge som helst.Månadens resultat

 
I veckan så köpte vi en digital våg. Som jag redan misstänkte så stämmer den inte riktigt överens med vår gamla. Det skiljer ca 1 kg på den gamla och den nya. Så jag vägde ca 74 kg på den nya och 73 kg på den gamla. Men jag har ju fortfarande gått ner lika mycket iallafall. Eftersom vår nya våg stämmer och visar samma vikt som vågen på Christians gym gör så går vi ju nu efter den, såklart. Så min startvikt var ju då inte 77 kg utan 78 kg.
 
Månadens resultat! 
 
Förra månadens vikt 78 kg.
Min nuvarande vikt 73,4 kg alltså - 4,6 kg.
 
Mina mått:
 
Arm: 46,5 cm - 4,5 cm
"Tjockismagen" (Alltså där min mage är som störst): 123 cm - 7 cm
Rumpa: 124, 5 cm - 7 cm
Lår: 77,5 cm - 3,5 cm
 
Kan även tydligt se mina fötter och ben! Får även på min vigselring och snart också min förlovningsring! :)
 
 
 
 
Är helt klart nöjd med mina resultat! Sen förra Torsdagen så har vi ätit skräpmat 5 gånger. Vi har varit borta mycket och varit tvugna att göra annat. Så har inte direkt hunnit att ordna mat här hemma. Men den här veckan ska jag försöka köra stenhårt igen och uppdatera om min vikt nästa Fredag!
 
 
 
 
 

RSS 2.0