Tack


Tack för kommentarerna och tipsen om Musiken till Bröllopet förresten. Kom gärna med mer :)

Sängen & sofforna kom igår

Igår fick vi hem sofforna och Neos säng. Malin & Norpan är faktiskt på väg hit nu och ska hämta Neos Bilsäng som Noah har fått utav oss. Så jag tänkte slänga in några bilder för att visa lite snabbt hur det ser ut.


Neos 90 säng som han fick av mormor :)

 

Bilder på Favorit Linus ovanför hans säng. Fick bli en snabb lösning med tejp tyckte Neo

 

Våra soffor! Jag har 2:an, C har 3:an och Neo har fotöljen ;)




Musik


Jag har suttit och letat lite låtar till Bröllopet. Har hittat några jag tycker om och även några roliga snabbs låtar. Så nu ska vi bara prata med dom som ska spela, så vi får bestämma något.

Jag sitter just nu och velar mellan 3 låtar jag vill ha under vigslen. Jag hade tänkt att ha en när vi "går in" såklart, och en efteråt. Dom jag sitter och lyssnar på och försöker bestämma mig mellan är


Ted gärdestad - För kärlekens skull
Sonja Alden - Du är allt
Sara Löfgren - Alltid


svår morgon


Neo vaknade på HELT fel sida i morse.
Skulle inte gå till dagis och skulle inte ha någon frukost. Så jag fick ändra tiden från 9 - 14 till 10 - 14

Nu har jag mjukat upp honom lite och fått i honom 1.5 macka :) utan kanterna ;)


Veckan


Christian är på körskolan och jag ska plocka lite här hemma tänkte jag.
I morgon ska Neo vara på dagis mellan 9 - 14, då tänkte jag ringa lite samtal och sedan börja plugga lite. På Onsdag kommer det en som ska hämta och köpa vår soffa, på Torsdag ska Neo vara på dagis igen mellan 9 - 14 och på Fredag ska jag kanske till frissan och både färga och klippa mig :) Och runt 11 tiden ska pappa och Christian hämta sofforna i Landskrona och Neos säng.

Sådär ser typ min vecka ut. Kommer att gå snabbt.

Jag mår mycket bättre idag så i morgon förväntar jag mig att vara frisk. En promenad på 30 minuter ska jag ta också efter jag lämnat lilleman på dagis.

dubbelt så mycket nästa vecka


Jag förstår inte hur jag kan må sämre idag än vad jag gjorde igår? Jag var helt säker på att jag skulle vara "frisk" idag. Jag hade ställt klockan för att gå iväg till skolan och allting, men jag har vaknar flera gånger inatt och har fått leta fram nässprayet i skåpet. Så när min klocka ringde i morse stängde jag av den direkt. Min hals känns tjockare än vad den gjorde igår också så om jag inte har blivit bättre tills på Måndag så får jag gå till doktorn..

ååååhhhh.....
Jag som skulle göra så mycket den här veckan!!
Får dubbelt så mycket nästa vecka istället.. och då måste jag ha mer ork i kroppen än vad jag har nu!

Torsdag


Jag skulle behöva städa lite här hemma men jag orkar verkligen inte. Men jag måste. För annars kommer jag inte kunna sätta mig och plugga matte ikväll.

Nu har jag iallafall fått tummarna ur och ringt äldreboende som jag jobbade hos förra sommaren. Hon skrev upp mig som intresserad och skulle höra av sig senare. Dom kom ihåg mig så inget cv behöbdes skickas in. Så det var ju skönt, för annars hade jag fått sätta mig och skriva ett bättre ;)

Farfar fyller år idag. Så jag och pappa ska dit på en kaffe senare. Jag mår mycket bättre idag men energin till att städa finns inte riktigt ;) Christian är också sjuk nu så det är extra synd om honom. Stackarn :)

Bilder från polen

Jag har haft så tråkigt ikväll. Så därför har jag redigerat lite bilder från när vi var i Polen i Oktober förra året.






















feet




Rubrik


Halsen känns bättre och jag har nästan inte haft någon feber alls idag. Men vi stannar hemma imorgon också för att vila upp oss. Farfar fyller årimorgon så om jag inte blir sämre ska jag dit på en kvällsfika.

Nu ska jag göra det sista på på mitt EU arbete. 
Och sen måste jag försöka redigera lite bilder trots att jag inte fått min nya skoldata än :( 




tråkig och sjuk mamma


Jag har varit en riktigt tråkig mamma idag. Bara legat på soffan och gått på toa lite då och då. Pappa är på körskolan så jag får väll offra mig lite och iallafall rita med den utråkade pojken här hemma.



Det tar aldrig slut


Vi smittar varandra i omgångar här hemma känns det som. Min mamma fick feber i söndes och min lillasyster hade ont i halsen igår. Inatt har jag haft huvudvärk och feber... Jag har ont i kroppen och fått för mig att det kliar överallt på mig och om halsen fortsätter att vara så här rosslig så kommer jag att tappa rösten om någon dag.

Igår firade vi min syster som fyllde 17 år.
Ja det gjorde vi även i helgen hemma hos mamma, och igår med lite tårta hos pappa. På lördag ska vi "fira mer på riktigt" hemma hos pappa.

Christian ska nog vakna snart. Han vet om att vi är hemma och att Neo inte ska hämtas på dagis idag så han kanske tar en sovmorgon. Han kommer ändå inte vara hemma så mycket idag eftersom han ska till körskolan och plugga. Det är väldigt nära nu så det gäller att han ligger i ;)

Ska försöka ta tag i lite saker här hemma trots allt och plocka undan lite. Sen får jag väll tvinga mig att må bättre ikväll så jag kan plugga det som jag ligger efter i.


Snart hem till Melina & dricka lite vin

NathalieMalinJohansson900421-****


Klänningen


- Jag vet, det är inte dom bästa bilderna. Men jag fick hjälp snabbt ikväll att ta två snabba bilder innan jag var tvungen att ta av mig klänningen igen för att hoppa in i duschen. Klänningen ligger inte riktigt rätt eftersom den bla inte är snörad där bak så som den ska vara. Men det var för mycket jobb att göra ikväll. Så nu fick ni se den lite lätt och snabbt ;)


energi


Jag känner på något sätt en sån överenergi.. Jag har varit svintrött hela dagen och vid sju ikväll höll jag på att somna sittandes framför karlsson på taket. Ja jag har nog sett den nu 1000 gånger om inte mer. Men jag ska snart tvinga mig till sängs ändå. För imorgon blir det psykologi och sen matte innan jag tar helg.

Och i morgon kväll när lilleman lagt sig ska både jag och Christian plugga.
Och på lördag blir det öppet hus på skolan där Neo ska få vara med. Och där efter går vi hem till Carro för att fira hennes 25 år hon fyllde i veckan. Och därefter blir det ännu mer kalas hemma hos mamma där vi ska fira Frida som fyller 17 år på dagen med alla dessa hjärtan.

Som ni ser så har jag inte hunnit ta några bilder på klänningen. Men det ska jag försöka att hinna med det i morgon.


Lunch dags




bildbevis kommer kanske i morgon


Som sagt. Min klänning hämtade jag ut idag. Liiite lång, och helvit. Jag bad henne att göra den i champagne färgad men hon kunde nog inte fixa det. Men den är jätte fin ändå! Hade gott kunnat ta bort någon cm från midjan på mig själv så att den "faller ner" lite finare. Men det är ett mindre problem. Det får vi lösa på ett eller annat vis. Jag har ju trots allt köpt den här billigt. Inte någon 10 000 kr klänning. Så den är helt klart värd dom 2000 jag betalt.

I morgon tänkte jag ta lite bilder på den och lägga ut här.
Så att ni kan få se den. Ser lite dumt ut när man står där framför speglen med halvsletet hår och en hemsk utväxt. Men man får försöka föreställa sig lite fina lockar, brunare hy och en sminkad Malin för engång skull.


Vägning


Jag kunde inte låta bli att väga mig redan nu.
Och resultatet blev - 2 kg

Jag hade hoppas på mer. Men jag har inte rört mig alls under den här tiden. Det har liksom inte varit väder till det. Så nu får det minsann börjas med 30 min promenad om dagen igen. Så får vi hoppas på bättre resultat nästa månad. Klänningen kom förresten idag och jag skulle behöva gå ner liiite mer om midjan så att jag lättare kan knyta den där bak.

Och ja, om jag får skylla på någonting så har jag faktiskt inte följt det här fullt ut. Man har ju syndat lite också. Men nu är det minsann hårda tag igen! Under helgens två kalas ska jag inte ta en enda tårtbit :)


Planerar


Allt är så svårt att bestämma.


Jag har fått ett mejl om att jag har ett paket att hämta ut på ninnis tobak. Och det måste ju vara min klänning som äntligen har kommit, eller? Det får jag se i morgon. Jag håller iallafall tummar och tår för att det är den. Ska bli så spännande att få se den. Jag hoppas verkligen att den passar annars har vi ett problem. Ett ganska så stort problem.

Kommer bli lättare att bestämma blommor och frisyr när jag väl får se den på mig själv. Men jag har ju ändå kollat runt lite på bla blommor (se nedan) och frisyrer. Och en frisyr jag är sugen på är den här :)


bukett


tre favoriter







vigselring

Igår var mamma och jag inne i stan och hörde oss omkring lite. Och det blir att jag lämnar in ringen på det första stoppet. Smyckebutiken på viktoriagatan. Dom verkar mest intresserade av att hjälpa till och hade bra priser. Eftersom att ringen är för tunn för att sätta ner en diamant i så får den läggas på med vitguld runt om. Men hon visade mig lite olika alternativ och det såg jätte bra ut.

Så det kommer bli något sånt här, fast bredare än den på bilden.


Lördag

 

Nu ska jag & mamma in till stan med morfars ring. Hoppas att vi blir erbjudna bra priser :)





Lika cool som Linus


Jag tar fram kameran alldeles för sällan nu för tiden. Men nu när våren (förhoppningsvis) kommer med små steg kommer den att komma fram mer! Jag menar, ut och fota? På vadå? Allt regn, gråa färget och den kalla luften.

Men under förra veckan när lilleman och jag var hemma så kom den fram lite. På ett fin mortiv som kallas Neo. Jag bad honom att posa. Som han så gärna gör. Och på första och sista bilden visar han stolt upp sin "tottoering" som han själv säger, som han fick på vårdcentralen utav doktorn efter att dom tagit snabbsänkan på honom. Den gick bort i början på den här veckan. Och då blev han förtvivlad. Så vi måste köpa hem lite tottoeringar. Neo vill ju såklart vara lika cool som mammas kusin Linus. Fasän mamma också har två tatueringar så är hon minsann inte lika cool som Linus. Han har ju både tatuering och en cross!






Onsdag


Hej Onsadag!

Idag har jag & lilleman sovmorgon. Men Christian väckte oss ändå vid sju när han kommit hem :)
Det är skönt att gå upp och ha tid på sig. Äta frukost, dricka kaffe och fixa sig i lugn och ro.

Förra veckan var jag hemma med Neo och nu har jag ganska så mycket efter mig. Jag håller på att plugga till ett prov i samhäll som jag ska göra på tisdag nästa vecka. Och i helgen ska jag försöka komma så långt som möjligt med ett arbete och även ett annat prov som jag vill bocka av inom den närmsta framtiden!

Förra helgen var jag så tjock i halsen så jag & mamma gick aldrig in till stan med morfars ring. Så jag hoppas att det inte öser ner en massa vatten från himlen på Lördag för då ska vi minsann in!!!
Hoppas att vi får bra priser :)

Nu är det snart dags för oss att promenera till dagis och skola. Igår när jag lämnade Neo på långeman så var hans förra fröknar där inne som han fick en bamse kram utav. Dom saknar honom och han saknar dom :)
Tur dom inte är allt för långt ifrån varandra ;)


RSS 2.0