babykorg

Hejhej härliga Lördag!
Idag är det ju riktigt fin väder ute och det tycker vi om! Christian jobbar över, men skulle sluta redan nu kl 12 så kunde vi åka ut till glassbaren och äta lite glass :)
Nu i helgen skulle vi ju som sagt försöka ordna någon typ av sängplats till bebben som (känns konstigt att skriva det) men är här snaaaart! Vi ändrade oss igår och har bestämt oss för att hitta en mangelkorg som vi ska göra så mysig som möjligt. Har redan hittat en som jag förmodligen ska köpa idag. Så om den nu är i bra skick ska vi bara iväg och köpa färg för jag vill ju så klart ha den vit ;) å lite rep och krok :) Är i tankarna på att kanske ha en säng himmel också men vet inte riktigt än.
Bilder kommer så klart upp när det är klart :)

Dessutom så kommer förmodligen bloggen att se lite annorlunda ut snart. Har en tjej som hjälper mig. Kommer bli mycket roligare att blogga igen efter att jag fått förnya designen lite :)

Ha en bra lördag så länge!

v.35


Vi längtar efter dig!





bebis listan

Idag köpte jag en babysitter. Har letat efter en begagnad men tycker inte att jag hittar någon. Så det fick bli en ny endå, men inte så farligt dyr tycker jag. Nu har vi börjat komma någon vart känns det som. Nu har vi väll ändå det viktigaste och resten ska vi handla när vi åker till gekås om två veckor!!!! :)

 

Det fick bli en liten enklare variant endå. Den har ju aktivitetsbåge vilket jag tror är bra. Sen hade den lite ljudeffekter och Vibrationsenheter också :) Ja det blir nog bra.

Vi köpte ett jätte gulligt baby gym för ett tag sen. Neo är å pillar på det hela tiden. I helgen ska vi försöka oss på att tillverka någon slags sov gunga eller vad man nu ska kalla det, får se om vi lyckas ;)


Midsommar

Hej Heeeeeeeeeeeeeeeej! :)
i Fredes så var det midsommar = tråkigt väder.
Det blev väldigt lugnt för oss i år, jag orkar ju inte allt för mycket. Lite sill tårta hemma hos mamma som nu mera ska införas som tradition :) sen körde vi och lämnade mor och far ute i fyllinge där dom skulle tillbringa kvällen. Vi åkte hem och åt god mat. Sill och potatis, så klart! Det sprack ju upp mot kvällen som tur var så att vi kunde åkta ut till Mellbystrand för att gå på tivoli :)

När vi sen kom hem åt vi jordgubstårta innan jag var tvungen att lägga mig i ett varmt bad för att jag hade så ont i mage och rygg. Lilleman gjorde mig sällskap i badet och vi hade en varsin kall läst att dricka. En helt okej och mysig dag :) Neo var super nöjd. Fått äta både sill tårta och jordgubstårta, åka karuseller och fick till och med dricka läsk i badkaret ;)
Hoppas att ni också hade en okej midsommar!

21 juni

Tänkte bara titta in och säga att jag lever!
Dagarna blir allt jobbigare och nätterna ännu värre. Jag sover knappt något alls och har så ont överallt och är extramt svullen. Men nu är det inte så långt kvar! :)

Idag ska vi hjälpa pappa lite, eller ja.. Christian å mamma ska hjälpa honom bära ut saker från garaget. Jag ska bara sitta och titta på :) Får se när det blir, hoppas på att hinna åka iväg och köpa ett skyddsnät till neos studsmatta och ett par nya dynor å lite till uteplatsen så kanske vi kan sitta där imorgon :)

Det blir en lugn midsommar för oss i år. Jag orkar ju inte göra så mycket. Först ska vi hem till mamma och äta sill tårta. Sen äter vi här hemma själva imorgon kväll och om det är hyffsat väder så åker vi nog iväg på tivoli lite senare på kvällen. Ja och så blir det så klart en massa jordgubbar och läsk :) Ja å så ska våra grannar ha trädgårdsfest här så det lär ju bli ett himla liv ;)

Neo är på dagis till 11:30 idag. Sista dagen för honom sen har han sommarlov :)

Studenten

I fredes den 8 juni tog jag studenten. klockan ringde 5:40 sen var det champange frukost hemma hos min pappa kl 7:) Hela dagen var jätte bra och jag hann precis undan regnet som tur var. Neo var så himla duktig och snäll hela dagen. Han stod med sin egna lilla skylt och var väldigt nyfiken på allting. Märktes inte alls att han går igenom en trots just nu. Det blev en relativ lugn kväll hemma hos pappa senare där släkt och vänner kom och grattade. Linus, min kusin i skåne tog studenten samma dag så tyvärr missade vi varandra. Fick jätte fina blommor och presenter. I morgon ska jag ringa och beställa tid till fotografering på Studio strandh som jag fick presentkort på av mina kära vänner :). Så mamma och pappa anar nog vad jag kommer att önska mig i julklapp i år. Precis samma som för 5 år sen.

Min underbart fina klass. Har varit så skönt att bara vara tjejer!


RSS 2.0