akuten i 6 timmar

 
 
 
Igår hörde jag av mig till bvc, Enya som (jag trodde hade ont i magen) var fortfarande ledsen trots att hon fick mikrolax i Fredags efter att inte ha bajsat på 8 dagar. Och bajs kom det ganska så rejält efter det. Men hon har fortsatt att gnälla. Koliken är inte helt borta än så lite det har ju spelat in varför hon varit ledsen och besvärad under kvällarna. 
 
Vi fick iallafall en tid på vårdcentralen så att en läkare kunde titta på henne. Han skulle kolla så att hon ändå inte var förstoppad och körde upp ett finger i rumpan på henne :( Det är andra gången dom gör det på henne nu och det är fruktansvärt :( Som tur var så va Christian med den här gången så jag slapp vara själv. Vi blev skickade till akuten istället, han kunde inte känna att det var någon mer avföring i henne. Som vi heller inte trodde det var. 
 
På akuten var vi i 6 timmar. Dom röntgade henne, tog blodprov från huvudet, hade två kisspåsar och ville även sätta en karteter på henne för att få mer urin. Men vi ville testa med en till kisspåse som det heter. Vi tyckte att dom redan varit "på henne för mycket" Och tillslut så fick dom även tillräckligt med urin för att ta prover. Vi försökte få lite urin i en mugg ett tag också, men vår lilla dam brukar inte direkt göra saker på beställning ;)
 
Dom kom iallafall fram till att hon har urinvägsinfektion, stackarn :(
Så nu går hon på antibiotika. Vi ska snart upp till sjukhuset igen så att en öron läkare kan få titta i hennes öron också. 
 
Så igår sov hon i sin säng helt avslappnad i sex timmar utan att vakna. 
Hon var helt slut efter allt skrik  ♥
 
 
 

Kommentarer
Postat av: Anna

stackars liten då :(

2012-11-01 @ 15:35:23

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0