fem dagar sen

 
Vår lilla tjej sköter inte riktigt magen. Hon bajsar väldigt sällan. Vi fick ta tempen här hemma en gång för att hjälpa henne. Och det funkade som tur var. Men sen gick det dag efter dag... och inget bajs kom! Vi testade med tempern igen några gånger men det gick inte. Så för fem dagar sen, förra Torsdagen hade det gått en vecka sen hon bajsade. Vi märkte på henne att hon hade ont utav det så vi hade ringt sjukhusrådgivningen några gånger. Men det ända dom sa var att det ska gå minst en vecka innan man gör något åt det. Så vi väntade, och när det gått en vecka ringde jag igen. Då sa dom annat. Vi skulle åka upp till akuten direkt så hon fick hjälp. Så jag åkte upp med henne. Där konstaterade läkaren vi fick träffa att hon var förstoppad. Stackars vår lilla tjej. Hon hade så ont. Hon fick iallafall hjälp och mådde väldigt bra efter det. Nu har det gått fem dagar igen utan att hon har bajsat. Dock verkar hon inte ha ont av det än så det är ju bra. Dom säger ju att allt mellan att bebisar bajsar tio gånger per dag, och en gång var tionde dag är normalt. Så vi får se, om hon kommer behöva hjälp igen eller om vi får en överaskning i blöjan snart. 
 
Amningen funkar iallafall bra nu så det känns skönt. Och hon går upp i vikt som hon ska. Nu får hon max ersättning en gång per dag och ibland inget alls. Vi var iväg och vägde och mätte henne innan idag. 4605 gram och 56 cm lång. Så nu har kläderna i stl 62 börjat komma fram :) 
 
Kvällarna är fortfarande jobbiga. Nu börjar hon senare också så ibland skriker hon tills klockan blir 03 på natten. Fy så trött man är dagen efter sen. Just nu håller hon på och konstrar. Christian försöker få henne att somna så jag hoppas att han lyckas snart. 
 
 
Enya utanför sjukhuset efter att hon fått hjälp med att bajsa :) Helt slut var hon, inte konstigt med så många timmars skrik 
 
Christian är ute och går med Enya i bilbarnstolen. Väldigt smidig att gå och handla med :) Hon gillar den, och det gör vi också :)
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0