Helgen är snart..

 
...över.
 
I fredags så åkte vi till.. Ja skåne någonstan och hälsade på Christians barndomskompis David och hans familj. Neo lekte bra med tjejerna Ida och matilda :) Var roligt att äntligen få träffa dom. Så det kommer bli fler gånger. 
 
Igår så åkte vi en sväng till gekås. Blev bla vinterkläder till Neo, lite till Enya och lite till oss. Sen åkte vi inom Malin och Norpan innan vi åkte hem. 
 
Christian jobbar till kl 14 idag. Så han slutar snart. Han ska bara inom och handla innan han kommer hem hit och hämtar oss. Jag och Enya ska hem till mormor medans Neo ska med pappa och david och fiska i båstad :)
 

Sitter just nu i det så kallade "matsalsrummet" som nu mera är ett kaos rum. Vi ska ju göra om här. Snart hoppas jag. Här ska upp en vägg till Enyas rum. Och den andra delen ska bli ett litet "kontor" är det tänkt. Ett nytt databord och gaderoberna som står i Neos rum ska in här. Kommer nog bli bra när det är klart. Hade velat riva ner hela mönster tapeten och sätta ny. Men vill inte betala allt för mycket själva. Får se sen vad vi gör, och vad hyresvärden är villig att betala :) Är ju ändå 10 år sen här tapetserades nu. 
 

Ska packa ihop skötväskan nu och låta Enya ligga lite naken innan hon får på sig andra kläder och en ny blöja :) 
 
 

Kommentarer
Postat av: Amanda

vi vill se fler foton på dina fina barn :)

2012-09-25 @ 12:32:04

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0