27/6

Hej!

Jag har försökt att lägga upp lite bilder från bröllopet här på bloggen. Men det vill inte riktigt. Får försöka senare helt enkelt.

Idag ska vi gå in till stan och växla in alla pengar. Så att vi sen kan betala resan.
På Torsdag börjar jag jobba och det känns skönt. Extra skönt nu när C är sjukskriven. Vill inte alls veta hur nästa månad kommer att bli. Men det löser sig väll.

Vi vet inte än hur länge han kommer vara sjukskriven heller. Han är inne på sin fjärde vecka nu och är sjukskriven tills på Söndag. Sen får vi se om det behövs förälängas eller inte. Dom tror iallafall att det är astma han har fått så nu ska dom bara hitta vilken sort så att han kan få rätt medicin. Än så länge har ingen medicin funkat på honom. Men snart är han uppe i högkostnadsskyddet. Känns ju i plånboken när han får köpa en massa mediciner hela tiden som inte fungerar på honom ändå. Men snart hittar dom väll vad det är.

I morgon ska vi till Äventyrslandet tillsammans med Caroline, Nelly och Nova. Ska bli bra väder med. Neo tjatar redan :) Och på Fredag åker C och Dennis iväg till Göteborg för att se iron maiden. Är man avundsjuk eller?

Och förresten! Idag är det 3 år sen vi flyttade till Halmstad. Kommer ihåg lägenheten på stålgatan. Och känslan utav att få komma hem igen! Det ska vi fira med en glass nere i stan :)

midsommar igår

Midsommar firande hemma hos Carro & Dennis igår.
Får se om jag hinner lägga upp några bilder :)

Snart ska jag gå hem till fest fotografen som vi hade på bröllopet och få en skiva med alla bilder på. Så då har vi något att underhålla oss med ikväll ;)

Vid sex tiden ska vi grilla här ute i trädgården med våra grannar. Så vi hoppas på att det inte kommer regna. Och ikväll, ska vi bara ta det lugnt. Kolla på film, kränga godis och bara mysa! Jag behöver vila upp mig nu innan jag börjar jobba nästa vecka.

Herr & Fru Johansson
Nu är det "över" och det känns bra :) Vi är lyckliga och det är så som alla andra har beskrivit, man blir liksom lite nykär nästan. Den här veckan ska jag bara sova ut vilket min kropp verkligen behöver. Annars så lär den kolappssa vilken sekund som helst. Bilder kommer att komma upp från dagen, likaså bilder från möhippan :)


12 juni


Nu har verkligen nedräkningen börjat.
Igår skulle Christians svensexa ha varit. Men den blev inställd eftersom han är sjuk som jag inte skrivit tidigare. Det började för 7 dagar sen då han fick ont i lungorna och det började bli ansträngande att andas för honom. En ambulans fick hämta honom på vårdcentralen. Han har tagit massor av tester och fått utskrivet en bricanyl och hostmedicin som ska lätta upp sleppet i halsen. Än så länge har dom inte hittat något och i onsdes på väg hem från stan, fick vi tillkalla ambulans då han fick ett "anfall" för att han blev så anfått. Höll på att svimma, började hyperventilera, fick ingen luft och precis innan ambulansen kom så blev det svart för hans ögon och hans händer och armar började stickas. Det var riktigt otäckt men det kändes skönt att jag ringde efter en ambulans iställer för att lyssna på Christian som så klart INTE behövde en ambulans enligt sig själv...

Han fick iallafall ingen syrgas den gången utan istället andas i en påse eftersom han redan hade för mycket syre i lungorna. Så nu väntar vi bara på provsvaren som skulle komma om ca 14 dagar.

Jag har varit berädd på att ställa in bröllopet men Christian säger själv att vi ska köra på. Så då gör vi det! Han får inte anstränga sig alls. Bara dom få meterna från soffan till toan är jobbigt för honom. Alltså ska vi inte ha någon dans tillsammans, och om han mår riktigt dåligt när vigslen ska vara så får han väll sitta på en stol :) Han ska nästan sitta ner hela tiden och absolut inte göra något alls som är jobbigt. Vi vill ju inte behöva tillkalla ambulans igen på bröllopsdagen :)

Jag har iallafall suttit med festpogrammet nu i helgen och jag tror att det kommer bli riktigt bra :)

10 ♥ Dagar kvar

Hej allihopa!
Idag är det bara 10 dagar kvar tills vi gifter oss!
I lördes blev jag ju hippad som jag skrev efter jag fått frukosten utanför dörren. Hade en fantastisk rolig förmiddag, eftermiddag, kväll och natt! Vet inte hur många gånger jag sagt att det var den roligaste kvällen i mitt liv. Kan knappt sätta ord på det. Fick min efterlängtade massage också som jag tjatat så länge om. Och flyta i saltvatten var också en upplevelse. Kunde dock inte riktigt slappna av så som man skulle göra ;)

Tack alla underbara vänner som gjorde min dag helt perfekt. Nästan som att man ska gifta sig igen efter det här ;)
Stor puss och kram till Malin & Melina som ordnat allting ♥
Jag berättar mer sen när jag fått lite bilder från kvällen.
I moron ska jag gå in till stan och kolla lite. Jag måste köpa en Bh utan band. Korsetten jag köpte känner jag direkt nu att jag inte vill ha på mig. Om det nu skulle vara varmt den dagen så kommer jag att få panik! Och så tänkte vi gå in till Gallerix och prata lite med dom. Vi vill ha en ram istället för gästbok. Gästboken kommer bara ligga i hyllan och samla damm. Roligare att ha något vi kan hänga upp. Så vi är ute efter en lagom stor ram. Och där vi sen ska kunna sätta in ett fotografi på oss i mitten från bröllopsdagen.

nervös!!!!

Fy så nervös jag är!
Klockan 9 plingade det på dörren. Och där stod en frukost korg med en massa gott! Har druckit cingzano och ätit fil. Har fått hoppa in i duschen snabbt och ska nu föna håret. Klockan 10:45 ska jag sitta med ögonbindel vid dörren och vänta på att en chafför ska hämta mig.
Idag ska jag bli hippad! :D

en massa läsk,Tyskland,snittar,örhängen,frigolitbokstäver och ett blått strumpeband

Ikväll har jag börjat att måla frigolit bokstäverna. Vi köpte ljusgrå färg innan idag. + en massa massa läsk. Och jag känner ändå att vi måste köpa lite till. På Lördag åker Christian till Tyskland. Satt och gjorde en inköpslista innan. Blir rätt så mycket dricka och jag hoppas verkligen att det kommer räcka hela kvällen. Köpte även örhängen till mig idag. Och har beställt ett blått strumpeband. Så nu är allt i både klädsel och smycke till mig klart. Ja förutom ett par strumpbyxor och skor.
Kollar runt lite på snittar nu. Ska försöka hitta några goda och rätt enkla snittar som man kan göra. Kan tänka mig två till tre olika. Beroende på hur stora dom är.


vigsel plats [x]


Vi var ute vid Lokalen idag och tittade igen. Tog lite foton så att vi kan kolla här hemma också. Där är så fint! Verkligen rätt plats för oss.
Vigsel plats är nu bestämt också. Så det känns skönt. Vi kommer att sätta ut 43 stolar som en gång. Och ha dom ljushållarna man sätter ner i marken bredvid. Fast där ska vara blommor i under vigslen, och sen bytas ut med varmeljus under kvällen. Pappa kommer få lämna över mig som han ville från början. Så det kommer säkert att bli jätte fint! Vigslen kommer fortfarande att vara så kort som möjligt. Fem minuter tror vi kommer att funka.
OM
det nu skulle regna så att vi inte vill ha det utan tak, så får vi ha en lite mindre tråkig B plan. Ha det under tak och kanske strunta i överlämningen så vi isåfall kommer stå på plats direkt. Men det återstår att se.
Inte långt kvar alls nu...
17 dagar kvar

RSS 2.0