Grillning


Ikväll blir det grillning med vänner här hemma hos oss.
Neo & Kyle kommer nog leka lika bra och länge som vanligt ;)

Synd bara att det blåser så mycket. Men vi får vara ute tills vi börjar frysa :)


Tisdag

Hallå.
Här är ganska så dött, jag vet!
Fullt upp med både skolan och bröllop. Ikväll ska vi hem till dom som ska sjunga och prata lite om snabbslåtar och vigsel låtarna. Måste beställa hem fler servetter också eftersom det blir fler gäster.

Påsklovet har varit jätte bra. I söndes åkte Neo ambulans för första gången. Han hade ramlat kvällen innan och slått i näsan, men det var inget mer med det. Det slutade snabbt att blöda och dagen efter var han som vanligt förutom att han åt jätte dåligt och klagade på att han hade ont i munnen. När han sen somnade på kvällen och vaknade gnällande två timmar senare. Då kom jag och tänka på att han måste ha bitit sig i tungan när han ramlade. Han såg svullen ut i munnen och pratade utan att röra tungan. Så C ringde sjukhusupplysningen och dom skickade en ambulans för att det kunde vara en hjärnblödning. Snacka om att pulsen blev hög på en. När han sen blivit undersökt och svarat bra på alla tester tittade doktorn på han i munnen, där vi såg hur många blåsor som helst. På läppen, på tungan, i kinderna ja överallt! Så det var alltså därför han var svullen i munnen och hade inte alls med fallet att göra. Så det var ingen fara. Som tur va :)

Jag och Neo är hemma idag eftersom han fortfarande inte är riktigt frisk.
Hoppas att han blir bättre under dagen


21


Idag, är det min 21 års dag!

Inte så mycket att fira, 20 års dagen var en helt annan sak. En kompis ska ha födelsedagsfest/inflyttningsfest i morgon så därför ska jag inte fira någon själv. 25 års dagen blir väll någon mer att fira isåfall.

Jag började dagen med att nästan bli väckt på sängen (hade hunnit gå upp och rota i gaderoben innan familjen kom in med frukost på sängen) Fick ett doft ljus från tinzimara av Christian som luktar nytvättat ;) efter det var jag på  körksolan från 9:30 till 13:00 och efter det gick jag inom stan och köpte mig en kofta, och sen till systemet. Jag gick hem för att fira med en cider. Och sedan kom Frida hem hit som har kommit hem från Norge! Dock bara över påsken. Vi blev sugna på att gå in till buls för att ta en öl. Så det gjorde vi, sen hem till mamma och grillade.

Nu är vi såååå trötta så att vi ska gå och lägga oss.
I morgon blir det som sagt fest. Och på Lördag kommer mormor och Farfar hit på lite tårta.

Hoppas ni andra också haft en bra dag!

Internet igen


Äntligen har vi internet igen!
Man kände sig så låst när man varit utan det i 6 dagar. Så igår började jag på mitt arbete som jag igentligen tänkt vara klar med i helgen. Har kommit halvvägs så jag ska försöka få så mycket gjort som möjligt idag.

Nu ska jag äta en macka sen måste jag iväg.
Skriver mer senare.

Hemma för vård av sjukt barn


Hejsan.
Neo vaknade med magknip igår kväll vid elva tiden. Redan på morgonen innan vi skulle till dagis så klagade han. Så det var inget försvar han körde med för att få vara uppe. Så vi var uppe ett tag och efter att han fått "lätta" magen lite så kunde vi gå och lägga oss. Så idag har han varit hemma med mig. Men vi ska snart gå till skolan eftersom jag har fikan idag.

Efter vi varit och fikat så ska vi gå in till stan för att testa en kavaj som jag hittade på Cubus igår till Neo. Den var visseligen i 128 så jag tror att den är för stor. Men det var den minsta storleken dom hade. Annars får jag fortsätta att leta på nätet.


Söndag


Igår grillade vi för första gången i år :) Det var gott och mysigt. Och innan det var vi inne i stan och köpte kostym till Christian som han ska ha på sig när vi gifter oss. Och tog oss sen till bulls uteservering och tog en öl tillsammans med mamma.

I fredes var jag ute med Kim och Melina. Sega var vi alla tre på kvällen när vi satt hemma hos Melina och laddade med lite dricka. Men när vi väl kom in till stan så gick dom 3 timmarna på dansgolvet snabbt. Och roligt hade vi!

Imorgon är det den tråkigt måndagen med en ny skolvecka. Snart är det lov, och det kommer jag att njuta av.

En ny skoldata väntar på mig, då kommer ni få se mer bilder här.

Rubrik


Vädret gör att vi har ont i huvudet här hemma.
Ska iallafall ta mig en kopp kaffe och förbereda mig inför matte provet som jag har i morgon. Och sen ska jag till skolan vid två tiden. Och ikväll ska jag fortsätta plugga :)

Neo är just nu på badhuset med morfar. Han har varit ivrig här hela morgonen. C har tagit ut semester idag och i morgon eftersom det här är den 7:de veckan och då jobbar dom även torsdags natten.

Frigolit bokstäverna kom för ett tag sen och dom ser jätte bra ut.
Igår skulle igentligen jag och mamma gå in till stan med ringarna. Men jag hade så ont i huvudet. Så för att få något mer "gjort" igår kväll beställde vi bubblor på nätet som våra gäster ska få blåsa på oss efter vigslen ;)


Körskolan


Idag är det lite nervöst.
Min första körlektion på körskolan ska göras i eftermiddag. Och ikväll får jag sätta mig med både teori och matten. Men nu först ska vi till skolan :)

Inbjudningskorten är skickade

Inbjudningskorten är skickade nu. Alla har fått förutom Caroline & Dennis. Dom bor ju så nära så det kändes onödigt att skicka ett, men det har inte blivit av att jag gått förbi och lämnat ett. Måste göra det nu i veckan!
Inte världens bästa bilder. Dom togs i all hast. Men man ser iallafall hur dom ser ut.








Och så en tårta jag gjorde för någon vecka sen. Kommer inte att se ut så här, bara lite mer övning. Är dessutom med marsipan så det var svårt.


Svampbob & Patrik


Neos tavla som jag gjorde förra veckan. Målad med akrylfärg :)



shopping


Igår köpte vi lite kläder till Neo så att han är förberedd inför våren. Det blev lite allt möjligt. Något som inte syns med i bilderna är att det även blev en spider-man keps som så klart snabbt blev en favorit, Någon till t-shirt och 8 par strumpor (vart tar alla strumpor vägen?)

Visst blev han fin?
Kläderna med den söta hatten ;) ska han redan ha på sig under mitt födelsedagsfirande :)

-Så nu längtar vi ännu mer till våren!







1/4


Vilken skit dag det har varit. Ett enda stort april skämt.

Kände direkt när jag vaknade i morse att jag inte kände mig så bra. Min riktiga energi och motivation till skolan har inte kommit tillbaka sen jag tappade den i julas. Jag trodde först att jag höll på att bli sjuk innan jag förstod att det var ångest jag hade. Fyyy sicken piss dag rent ut sagt :(

Jag har iallafall struntat i att försöka göra något alls ikväll när det gäller skolan. När jag kom hem idag var två kompisar till Neo här och lekte. Så vi fikade lite och efter att dom gått hem åt vi lunch innan jag gick och la mig i sängen och sov bort en stor del utav ångesten.

I morgon ska vi ut och leka i solen om det nu blir så fint som vi hoppas det blir. Men på kvällen så måste jag ta tag i lite skolarbete.

RSS 2.0