Bilder från bröllopsdagen

♥ 18/6 2011 skulle min morfar fylla 70 år.
Det här blev istället vår bröllopsdag, och han var med oss hela tiden ♥


Lite dukningsbilder. Och även ett foto på tavlan på bordsplaceringen vi gjorde.











Våran borliga vigsel som bara varade i ca 3 miuter? Otroligt snabbt iallafall och precis så som vi ville ha det. Det blev utomhus, trots att det regnade precis hela dagen. Vi hade en uteplats med tak som tur var. Pappa lämnade över mig under tiden alexandra sjöng med sin vackra röst.



  






Efter vigslen så skålade vi alla så klart. Och tog lite snittar och pratade innan vi skulle gå in och sätta oss för lite underhållning.

 







Där inne hölls en liten mini-koner som spelades utav Alexandra och Hendrik. Sedan fortsatte dagen med snappsvisor, vi åt mat, folk höll tal och allt som hör till. Vi smet också iväg en liten stund och tog mer bröllops foton medans det var uppehåll. Under den tiden fick våra gäster skriva sina hälsningar till oss på en tavla och det pågick även en tävling som handlade om oss två. Frågor om oss och senare på kvällen utsågs två till vinnare.





 





 

Sedan så blev det tårta med kaffe, whisky och baylis. Vi öppnade våra prsenter som vi fått. Mestadels så var där pengar och presentort som vi hade önskat oss till resan vi gjorde nu i Augusti. Men vi fick även lite annat också :)









 







Sedan var festen igång! Efter ett tag så dansade alla. Jag blev uppbjuden utav alla killar så hade en aning ont i fötterna dagen efter ;) Alla hade jätte roligt och dom sista gästerna gick hem vid fyra på natten och även vi.



 














 
När vi kom hem så hade Frida och Kim pyntat vårt sovrum med ros blad över golvet och sängen. Jordgubbar stod i kylen och dom hade även lämnat chocklad och en flaksa champagne! Ni är för söta ♥


Kommentarer
Postat av: Maria

Jätte fina bilder och tårtorna ser jätte goda ut!! Blir ju riktigt sugen på att gifta sig=P

2011-09-15 @ 19:04:25
URL: http://mariasofiakarlsson.blogg.se/
Postat av: Josse

Åh så roligt att se lite bilder från den stora dagen (:

2011-09-16 @ 23:53:12
Postat av: Jeanette

¨ååhh vilka fina och härliga bilder, ser ut som ni haft en underbar dag!!! :))

2011-09-17 @ 14:58:43
URL: http://jeanettem.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0