BULGARIEN 2011

Åh vad vi längtar tillbaka till värmen, bulgarien! Vi satt och tittade på resor för några dagar sen och det blir ju så lätt att man drömmer sig bort. Christian vill jätte gärna åka snart igen. Nu blir det ju ingen resa innan jag blir av med magen, och ingen till höst heller (såklart). Neo var 4 när vi åkte iväg och det kändes lagom i ålder. Christian vill dock inte vänta så länge och det vill ju igentligen inte jag heller göra. Men att åka iväg med en 1 åring känns lite tidigt kanske? Är lite osäker på att åka med så små barn. Vi får se, snart får vi väll lite sommar här hemma så då avtar suget kanske en aning ;)
Lite bilder från Christians telefon

(varför går det inte att göra mellan rum mellan texten förresten? så irreterande....)

Kommentarer
Postat av: Sandra

Hej! Åh vad roligt med ett syskon, grattis!! Måste bara skriva en sak, vi har varit varje år utomlands sedan Lea föddes, hon är 5 år nu så visst går det att åka med små! :) men det är väl kanske inte något som passar alla, men oss passade det !:)

2012-05-18 @ 22:04:19
URL: http://leasmamma.blogg.se/
Postat av: Cecilia

Sådär känner vi också lite. Vi vill så gärna åka utomlands nu, men man lär ju vänta tills den lille är ute och då vill vi ju inte åka när han är precis nyfödd. Vi båda två är lite nervösa över att åka med en liten bebis, men vi tänkte försöka åka nästa år när han är ungefär 1 år och då även försöka se så att mina föräldrar kan följa med. Så man har lite stöd. Vi är lite oroliga för just flygningen och även om han skulle bli sjuk. Men sånt löser sig. :-)

2012-05-20 @ 07:42:32
URL: http://angelofgold.bloggplatsen.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0