Enyas Namnfest

 
Vi hade ju namnfest för Enya för några dagar sen som jag glömt att skriva om, eller har glömt och glömt. Har inte haft tid för datorn alls på senaste.
 
Vi fick ju ändra datum pga sjukdom i familjen. Så alla kunde tyvärr inte komma. Men vi fick ihop ett gäng ändå. Vi fick dela upp det så att det blev två gäng under dagen. Annars hade det nog blivit väldigt lite plats. Vi bjöd på fika buffe, hade hur mycket som helst. Till fikan fanns där Kaffe, Te, Saft och läsk :)
 

Vi hade dukat väldigt enkelt. Vita dukar med rosa ljus, servetter och Enyas små fotavtryck. Jätte gulligt :) Hade gjort iordning två kollage som vi hade på väggen också, och tv bänken fick vara presentbord. Hade några rosa ballonger med helium också. C gjorde dock något fel när han skulle öppna tuben så där försvann ganska så mycket, men vi fick ihop några ballonger ändå! :)
 
Enya fick en massa fina presenter. Orkar dock inte skriva alla, Men hennes syskon hade köpt ett fint halsband och en speldosa :) Melina och Oskar hade köpt ett jätte fint fotoalbum. Hon fick även en lära gå stol utav mina föräldrar och lite pengar utav min mormor och farfar som vi har lagt undan till henne. Kanske blir något när hon får ett eget rum. Just nu behöver hon ingenting och det är dessutom jul snart.
 
Kommer lägga upp lite fler bilder senare. Tog inte så jätte mycket, men några fick vi väll ihop. Lägger in några mobil bilder så länge :)
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0