böjt ben

 
 
Neo har sen i tisdags haft ont i sitt ben. Vi trodde att det var växtvärk, men igår kväll när han bara stod i kalsonger så såg vi att hans vänstra ben, liksom var böjt mot det andra?. Han går som en anka och har ont. Det har verkligen hänt mycket sen Enya föddes. Christian som annars bara är sjuk ca en gång om året har legat i lunginflammation, och fick problem med astman igen ett tag, jag har hunnit vara förkyld två gånger med feber och även fått en j*vla böld i örat (två) gånger? Neo har haft feber och varit förkyld, har kräkts och nu har han ett böjt ben. Ja det har hänt mycket under dom här veckorna :) 
 
Christian var iväg med Neo på vårdcentralen innan iallafall. Dom visste inte vad det var som vanligt.. Men vi skulle höra av oss på Måndag igen om det inte blivit bättre så skulle dom skicka vidare honom. Så vi får se vad det här leder. 
 
Christian är som sagt hemma hela veckan. Neo fick stanna hemma från dagis idag pga sitt ben. Men vi har det riktigt mysigt :) Ikväll ska vi äta god mat och jag ska få Christian att sätta upp lite saker. Kanske kan sätta upp spjälsängen snart också. Jag köpte en himmel säng igår som jag tror blir bra :) 
 
Enya har sovit sen kl tolv, alltså är hon uppe i fyra timmar nu. Tror att hon är i någon tillväxtperiod just nu. Hon har sovit jätte mycket dom senaste tre dagarna. Hon har dock fortfarande kvar koliken (fast det blivit mycket bättre) och hon har ont i munnen emellanåt. Hoppas att tanden som är på G tittar fram snart! Kanske kommer upp en liten vit prick på hennes tre - månadersdag precis som storebror? vi får se :) 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0