5 år

 
Idag blir Neo 5 år! 
 
I 5 år har jag varit mamma. Tiden går så snabbt, det säger man varje år. 
Idag blir Enya också 1 månad gammal. Om 11 månader blir hon 1. Det kommer att gå foooort!
 
Idag är det också, 4 år sen morfar lämnade oss. Var så längesen jag var vid graven. Där är så fint. Vi kanske åker ner dit nästa helg för att fira Hampus min kusin som fyller år på Söndag. Så då får vi åka inom och sätta en blomma. Är så synd att han ligger 10 mil ifrån oss. Hade velat vara där oftare. 
 
Igår så hade vi barnkalas på busfabriken. Alla barnen var nöjda å Neo var helt slut när vi kommit hem. Inte varje dag han ber om att få gå och lägga sig 19:30 en Lördag. Vi skulle igentligen ha lite släkt här hemma idag men det blev bara mamma och pappa som kom. Christian ligger ju i lunginflammation så vi orkade inte ha något stort här hemma. Synd att han missade Neos första riktigt barnkalas. Hoppas att han blir frisk snart. Det är ganska så jobbigt att stå med allt själv här hemma. Enya som skriker om kvällarna, alla hushåls sysslor och Neo som just nu får göra väldigt mycket själv. Känns inte riktigt som att man räcker till. Men så fort vi blir två föräldrar igen så känns det väll bättre :)
 
Neo fick bestämma mat ikväll. Det blev fiskpinnar och potatismos, så klart :) Och imorgon ska han bjuda på isglass på dagis :)
 
 

 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0