Sjukhuset

Igår så var Neo uppe på sjukhuset med Christian. Jag ringde vår kontakt vi har på BVC förra gången Neo var dålig igen, (när han kräks) och frågade hur jag skulle göra eftersom dom redan gjort en massa tester på sjukhuset tidigare. Men det har liksom börjar komma oftare nu igen och han får ofta vara hemma och tycker själv att det börjar bli väldigt tjatigt.

Hon skulle prata med en barnläkare dagen efter och barnläkaren skickade en remiss direkt till sjukhuset. En läkare ringde mig redan i Fredags och dom ville träffa Neo så fort som möjligt så vi fick tid igår.

Det blev bara vanlig undersökning så som att dom lyssnade på honom, kollade något i hans öga. Läkaren nämnde Buk migrän som tydligen ska vara som huvudvärk - migrän fast det handlar om att kräkas istället. Väldigt ovanligt men kunde mycket möjligt vara så. Dom skulle läsa på lite om det och även kolla igenom hans journal och bolla lite med andra läkare och se ifall dom kom fram till något. Sen skulle dom höra av sig igen. Dom lovade iallafall oss att dom skulle lösa det här så det kändes skönt.

Hoppas bara att dom hittar något förklaring snart och ev medicin som kan hjälpa honom.Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0